ΑΕΚ

Δέλλας: "Η διάκριση μόνο μέσα από την ομάδα"

Δέλλας: "Η διάκριση μόνο μέσα από την ομάδα"

Ενοχλημένος από την συνολική εμφάνιση της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας, στη συνέντευξη τύπου λίγο μετά το τέλος του αγώνα. "Πάνω από την ατομική διάκριση, είναι η συνολική". Διαβάστε τι είπε για τον κόσμο

Ο τεχνικός του δικεφάλου, αν και θα περίμενε κανείς να ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση της ΑΕΚ, ο ίδιος εμφανίστηκε ενοχλημένος από την συνολική εμφάνιση, τονίζοντας πως κρατάει μόνο τους τρεις βαθμούς.

Το καμπανάκι που χτύπησε πήγαινε για κάποιους ποδοσφαιριστές που είχαν περισσότερο την ατομική προσπάθεια, παρά την ομαδική.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Από το σημερινό παιχνίδι θα κρατήσω μόνο τους τρεις βαθμούς. Η εικόνα μας δεν ήταν καλή. Ορισμένοι θεωρούν πως μόνοι τους μπορούν να πάρουν το παιχνίδι και με ένα γκολ δικό τους μπορούν να κάνουν κάτι. Όλοι πρέπει να δουλεύουν για την ομάδα για να έχουμε καλύτερη εικόνα και μεγαλύτερα σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ασύνδετοι. Δώσαμε στον αντίπαλο χώρο για να παίξει. Στο δεύτερο βάλαμε δύο γκολ και μέχρι εκεί. Δεν αξίζει ούτε στην ποιότητα των παικτών, αλλά ούτε και στον κόσμο μια τέτοια εικόνα. Θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε. Να βγει από το μυαλό των παικτών πως κάποιος μόνος του μπορεί να διακριθεί. Δεν υπάρχει προσωπική νίκη, αλλά όλοι μέσα στην ομάδα θα διακρίνονται».

- Για το γεγονός πως τα νέα παιδιά ίσως να το παρακάνουν:
« Το κάτι παραπάνω μπορούν μέσα από τη ομάδα. Δεν είναι αυτός που βάζει το γκολ αλλά αυτός που κάνει την πάσα. Η προσπάθεια να είναι ομαδική. Αυτό θέλω από την πρώτη μέρα. Σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Τα θετικά τα κρατάμε, τα αρνητικά διορθώνουμε. Παρακολουθώ και συμπεριφορές και σήμερα δεν μου άρεσαν».

- Για την υπεροψία
« Τα παιδιά παλεύουν καθημερινά. Θέλω αυτό να βγαίνει στο παιχνίδι μέσα από την ομάδα. Είχαμε ένα καλό διάστημα αλλά θέλω να το διευρύνω. Εγώ θέλω να τους βάλω στο μυαλό να μην προσπαθούν μόνοι τους. Μετά το 3-0 έπρεπε να προσφέρουν περισσότερο θέαμα. Όχι μόνο γκολ αλλά καλό ποδόσφαιρο. Το θέμα δεν είναι να είσαι γρήγορος στα πόδια αλλά στο μυαλό».

- Ήταν μεμονωμένο γεγονός αυτό που αναφέρατε;
« Μεμονωμένο γεγονός. Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. Θα συζητήσω για να το αλλάξουμε. Σε κάθε παιχνίδι κάτι θα έχουμε να συζητάμε. Θα ήταν πιο εύκολη η ζωή μου να μην είχαμε κάτι αρνητικό. Σε κάποια διαστήματα είχαμε καλή εικόνα, αλλά πρέπει να μεγαλώσει η χρονική διάρκεια αυτής της εικόνας».

- Για την απραξία:
« Δεν ήταν και το καλύτερο. Όλη μέρα προπόνηση να κάνεις αυτά που σου δίνει ο αγώνας δεν είναι το ίδιο. Δεν μας επηρέασε τόσο».

- Για τον αντίκτυπο όσον αφορά το γήπεδο:
« Είναι το σημαντικό γεγονός που έχουμε στη μαυρίλα που υπάρχει. Το μόνο όραμα που μπορούμε να έχουμε να είμαστε όλοι καλά και να μπούμε στο γήπεδο. Ο στόχος αυτός είναι το νούμερο ένα. Συζητιέται, υπάρχει αγωνία. Εμείς έχουμε άλλη δουλειά. Να βάλουμε αυτή την ομάδα στο νέο γήπεδο σε δύο χρόνια».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ