ΑΕΚ

Δέλλας: "Δεν έχει τελειώσει η άνοδος"

Δέλλας: "Δεν έχει τελειώσει η άνοδος"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, υποστήριξε ότι η Ένωση πρέπει να βελτιώσει το αγωνιστικό της πρόσωπο στη συνέχεια, καθώς η υπόθεση-άνοδος, δεν έχει τελειώσει.

Στο κακό πρώτο ημίχρονο της Ένωσης κόντρα στην Παναχαϊκή στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος τόνισε ότι μέσα από τη συζήτηση θα επέλθει κι η βελτίωση της ομάδας του.

"Καταρχήν να ευχαριστήσω τον Δημήτρη για τα καλά λόγια. Οι προπονητές που έχουν δουλέψει τόσα χρόνια, ξέρουν το ποδόσφαιρο και τα λόγια του με γεμίζουν κι άλλες ευθύνες.

Από την εικόνα μας κανείς δεν είναι ευχαριστημένος. Είχαμε να διαχειριστούμε δύο δύσκολες καταστάσεις: Η πρώτη ήταν η ήττα μας για πρώτη φορά φέτος και η δεύτερη το άδειο γήπεδο. Αν και πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ, όπως ζητήσαμε από τους παίκτες, δεν μας έδωσε ηρεμία στο παιχνίδι μας, όπως θέλαμε

Θα χαρακτήριζα το πρώτο ημίχρονο, όπως και εκείνο με τον Ηρακλή, από μέτριο έως και κακό. Από τύχη και την ικανότητα του Γιάννη δε δεχτήκαμε κάποιο γκολ, στα πρώτα 45λεπτά. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν κάπως καλύτεροι, κυκλοφορήσαμε καλύτερα τη μπάλα και το ματς... τελείωσε στο 2-0. Δεν έχει όμως τελειώσει τίποτα ακόμα για την άνοδο. Θα πρέπει να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο. Θα δουλέψουμε, θα συζητήσουμε, γιατί έως αυτά τα δύο ματς στα πλέι οφ δεν είχαμε δείξει τέτοια εικόνα. Θα βρούμε άκρη μέσα και από την ηρεμία φυσικά.

Όταν έρχεται μία ήττα φέρνει μια "αναταραχή". Μέσα από δουλειά και συζητήσεις θα βρούμε άκρη. Δεν μπορείς να έχεις μια καλή εικόνα όλα τη χρονιά και μέσα από δύο άσχημα ημίχρονα να διαλύουμε αυτή την εικόνα"., τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ