ΠΑΟΚ

Δεκαετή κάθειρξη σε Μπατατούδη

Δεκαετή κάθειρξη σε Μπατατούδη
μπατατουδης

Ενοχος με Δεκαετή κάθειρξη χωρίς αναστολή, κρίθηκε ο Μπατατούδης για τα 2,5 δις της εταιρίας "Interactive"

Για τον πρώην "ισχυρό άνδρα" του "Δικέφαλου του Βορρά", παραγράφηκαν οι κατηγορίες σε βάρος του για υπεξαίρεση του ποσού των τριών δισεκατομμυρίων δραχμών από τα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως είχαν καταθέσει μέτοχοι της εταιρίας.
Προπονήθηκε ο Γκαρσία

Η επιστροφή στις προπονήσεις επεφύλασσε ένα ευχάριστον νέο για τον Φερνάντο Σάντος, αφού ο Πάμπλο Γκαρσία μετά από πολλές μέρες, ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας.

Σύμμαχος του Ουρουγουανού μέσου είναι η διακοπή του πρωταθλήματος καθώς υπάρχει χρόνος προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος, μέχρι τον επόμενο αγώνα που ακολουθεί στις 5 Απριλίου, στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Από εκεί και πέρα, ο Βασίλης Λάκης ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, λόγω ενοχλήσεων στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, ενώ ο Μάρκος Αντόνιο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας τις αμέσως επόμενες μέρες. Ο Λάμπρος Βαγγελής υποφέρει από διάταση στον προσαγωγό και θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για περίπου μια εβδομάδα.

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς Χαλκιάς, Αθανασιάδης, Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς, ενώ ο Τζο Μπιζέρα έλειπε σήμερα με άδεια για οικογενειακούς λόγους. Ασκήσεις τακτικής περιελάμβανε η προπόνηση και χάλαρωμα για τους βασικούς του κυριακάτικου αγώνα εναντίον του Θρασύβουλου.

Όπως αποφάσισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς θα εκτίσει την τιμωρία του (λόγω 7 κίτρινων) στους αγώνες εναντίον του Αστέρα Τρίπολης και του Πανσερραϊκού.










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ