ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Daily Record: "Τελειώνει του Γιακουμάκη στη Σέλτικ"

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε με την Εθνική
Ο Γιώργος Γιακουμάκης πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε με την Εθνική PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Νέο δημοσίευμα της Daily Record αναφέρει ότι η Σέλτικ έχει έρθει σε συμφωνία με τη Φένλο για τη μεταγραφή του Γιώργου Γιακουμάκη και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τη Φένλο.

Η μεταγραφή του Γιώργου Γιακουμάκη στη Σέλτικ έχει μπει στην τελική ευθεία σύμφωνα με τη "Daily Record", η οποία επισημαίνει πως απομένουν κάποιες τελευταίες (διαδικαστικές) λεπτομέρειες για να προκύψει η ανακοίνωση.

Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, η Φένλο θα εισπράξει το ποσό των 2.5 εκατ. ευρώ, ενώ προβλέπονται ακόμη 500 χιλ. ευρώ ως μπόνους σε περίπτωση επίτευξης στόχων από την πλευρά του διεθνούς επιθετικού.

Η Σέλτικ έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση άδειας παραμονής του παίκτη, αλλά και τη διεξαγωγή των καθιερωμένων ιατρικών εξετάσεων, για να κλείσει κι αυτή η εκκρεμότητα πριν από την ανακοίνωση της απόκτησής του.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πέτυχε πέρι 29 γκολ σε 33 εμφανίσεις με τη φανέλα της Φένλο, η οποία όμως δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή στην Eredivisie.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ