Η αθέατη πλευρά του Confederations Cup

Η αθέατη πλευρά του Confederations Cup

Πίσω απ' τη λάμψη του Confederations Cup, κρύβεται μία διαφορετική πραγματικότητα για εκατομμύρια κατοίκους της Αγίας Πετρούπολης, οι οποίοι ζουν κάτω από δύσκολες συνθήκες σε... ξεθωριασμένες πολυκατοικίες πέριξ του κέντρου της πόλης. (PHOTOS)

Το Confederations Cup μπορεί να μην έχει τη λάμψη ή την ποιότητα ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά δεν παύει να αποτελεί μία διοργανωση που συμμετέχουν οι κορυφαίες εθνικές ομάδες κάθε Ηπείρου με έπαθλο τον τίτλο του υπερπρωταθλητή κόσμου.

Το φετινό Confederations Cup πραγματοποιείται στα γήπεδα της Ρωσίας και συγκεκριμένα στη "Zenit Arena" της Αγίας Πετρούπολης, στο "Spartak Stadium" της Μόσχας, στην "Kazan Arena" του Καζάν και στο "Fisht Stadium" του Σότσι, αποτελώντας μία πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου οι διοργανωτές να τεστάρουν τις δυνάμεις τους και να διορθώσουν τυχούσες... ανορθογραφίες ενόψει της διεξαγωγής του Μουντιάλ το καλοκαίρι του 2018.

Οι υπεύθυνοι της Ρωσικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προσπαθούν να περάσουν μία κοσμοπολίτικη αύρα, κυρίως για την Αγία Πετρούπολη, όμως η πραγματικότητα είναι σκληρή για εκατομμύρια κατοίκους της πόλης, οι οποίοι ζουν κάτω από δύσκολες συνθήκες σε... ξεθωριασμένες πολυκατοικίες που θυμίζουν άλλες εποχές.

Το Sport24.gr βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη, στο πλαίσιο του προγράμματος της Gazprom "Ποδόσφαιρο για τη Φιλία" και σας μεταφέρει εικόνες απ' τα κτίρια πέριξ του κέντρου της Αγίας Πετρούπολης, τα οποία προκαλούν μελαγχολία και τροφή για σκέψη.

Δείτε τις PHOTOS:

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Δύναμη και αντοχή: 8 ασκήσεις που θα αναδείξουν τους μυς σου

Μια προπόνηση για όλο το σώμα, που μπορείς να την κάνεις παντού και να βλέπεις πάντα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24