ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Χτενίζει" την αγορά της Κολομβίας

"Χτενίζει" την αγορά της Κολομβίας
Μήτρογλου-Ολυμπιακός-Ξάνθη INTIME SPORTS

Δίχτυα στην Κολομβία από ΟΣΦΠ, τσεκάρει Μορέντο-Αντσίκο. Εκτός αποστολής ο Μπράβο, μέσα ο Όσκαρ

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Φως" απεσταλμένος της ομάδας βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην πρωτεύουσα της Κολομβίας, Μπογκοτά, και αναμένεται να κάνει σκάουτινγκ όσον αφορά δύο παίκτες που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα, τον 24χρονο μεσοεπιθετικό της Νασιονάλ Τζιοβάνι Μορένο και τον 26χρονο εξτρέμ Γιουλιάν Αντσίκο της Ιντεπεντιέντε.
Μάλιστα, ο άνθρωπος που θα ενεργήγει για λογαριασμό της ομάδας του Πειραιά δεν θα περιοριστεί στην κατασκόπευση των στόχων σε ένα ή δύο παιχνίδια αλλά καθώς πρόκειται για μη Ευρωπαίους παίκτες που δεν είναι πάρα πολλοί γνωστοί στους σκάουτς, θα τους τσεκάρει σε πέντε συνολικά παιχνίδια τους για να έχει μία πιο ολοκληρωμένη και αποκρυσταλλωμένη άποψη για την αξία τους.

Όσον αφορά στον Μορένο, θεωρείται το νέο μεγάλο ταλέντο στην Κολομβία από αυτούς που δεν έχουν πάρει ακόμα μεταγραφή σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είναι αριστεροπόδαρος και παίζει ως επιτελικό χαφ, πέρυσι σημείωσε 16 γκολ σε 34 ματς ενώ φέτος μετράει ήδη 6 τέρματα σε 11 παρουσίες.

Επιπλέον είναι έξι φορές διεθνής (δύο γκολ), εκ των οποίων οι τέσσερις στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της Κολομβίας, με τις τρεις συμμετοχές να είναι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όσον αφορά στον Αντσίκο, αγωνίζεται συνήθως στις πτέρυγες της μεσαίας γραμμής, πέρυσι είχε 32 συμμετοχές και 6 γκολ, ενώ φέτος έχει δέκα παρουσίες χωρίς να σκοράρει.

Σε σχέση με τον Μορένο είναι περισσότερο έμπειρος από πλευράς συμμετοχών με την Εθνική Κολομβίας καθώς έχει φορέσει 22 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο, έχοντας βρει μία φορά το δρόμο προς τα δίχτυα.

Πειθαρχικό παράπτωμα από Μήτρογλου

Εν τω μεταξύ, τα πειθαρχικά παραπτώματα δεν έχουν σταματημό στο Ρέντη, με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να αναγκάζεται πλέον να παίρνει δραστικά μέτρα προκειμένου να μην ξεφύγει τελείως ο έλεγχος στα αποδυτήρια.

Μετά τους Ντάτολο και Λούα Λούα ήρθε η σειρά του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος ανάγκασε τον Μαυροβούνιο τεχνικό να τον διώξει από την τελευταία προπόνηση, καθώς υπέπεσε σε δύο λάθη τα οποία δεν έμειναν αναπάντητα από τον "Μπόσκο".

Συγκεκριμένα η αρχή έγινε όταν κατά την διάρκεια της καθιερωμένης ομιλίας του Μπάντοβιτς, ο νεαρός επιθετικός αντί να τον ακούει είχε κάνει "πηγαδάκι" με άλλον συμπαίκτη του. Ο προπονητής του, του έκανε παρατήρηση και του ζήτησε να είναι πιο προσεχτικός στην συνέχεια.

Το σκηνικό, όμως, που ξεχείλισε το... ποτήρι έλαβε χώρα κατά την διάρκεια του οικογενειακού διπλού, όταν ένας συμπαίκτης του, αντί να του δώσει πάσα προτίμησε να τελειώσει την φάση μόνος του.

Ο Μήτρογλου του ζήτησε το λόγο σε έντονο ύφος με αποτέλεσμα ο Μπάντοβιτς να τον διώξει από την προπόνηση. Ο 21χρονος αποχώρησε εκνευρισμένος πετώντας το διαχωριστικό φανελάκι και δείχνοντας να μην μπορεί να πιστέψει τον λόγο της τιμωρίας του.

Το θέμα θα πρέπει να θεωρείται λήξαν, καθώς οι δύο άνδρες τα είπαν μετά το τέλος του προγράμματος, με τον Μήτρογλου να δίνει εξηγήσεις και τον προπονητή να πείθεται πως πρόκειται για λάθος της στιγμής, το οποίο δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον.

Eκτός αποστολής ο Μπράβο

Με τον Όσκαρ Γκονθάλεθ στην αποστολή θα αναχωρήσει ο Ολυμπιακός το Σάββατο για την Κομοτηνή, όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (19:00) τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League.

O Ισπανός μέσος, ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις στην δεξιά ποδοκνημική προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και τέθηκε στην διάθεση του τεχνικού του Θρύλου, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Στον αντίποδα, ο Ραούλ Μπράβο, λόγω ενός προσωπικού προβλήματος αναχώρησε εσπευσμένα για την Ισπανία και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Εκτός έμεινε για ακόμη μια φορά ο Ντουντού Σεαρένσε, ενώ την ίδια τύχη είχε και ο τραυματίας Λεντέσμα που έχει διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο.

Αναλυτικά ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα πάρει μαζί του, τους ακόλουθους 17 παίκτες: Κόβατς, Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Ντομί, Κ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Όσκαρ, Γ. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ, Νικλητσιώτης, Βαλεριάνος, Φετφατζίδης.

Από εκεί και πέρα όπως έγινε γνωστό πρόστιμο 10.000 ευρώ επιβλήθηκε στους Λούα Λούα και Ντάρμπισιρ για τα πειθαρχικά τους παραπτώματα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 11:00, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό (Κυριακή 11/4, 19:00).

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν οι Όσκαρ, Λεονάρντο, ενώ ο Ντουντού συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γήπεδο.

Ο Μέλμπεργκ ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Λεντέσμα που έχει διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου αριστερού γόνατος, έκανε θεραπεία.

Ο Ζαϊρί ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο, ενώ ο Πάρντο, που έχει μια σύσπαση στον τραπεζοειδή, έκανε θεραπεία. Λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης αποχώρησε ο Στολτίδης, λόγω σύσπασης στον αριστερό προσαγωγό.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των 17 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

* Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Ρ. Μπράβο ο οποίος αναχώρησε με άδεια για την πατρίδα του, λόγω προσωπικού του θέματος.

Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 14:00 στο Αθλητικό Κεντρο του Ρέντη.

Με απόφαση της Διοίκησης επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 10.000 Ευρώ στους ποδοσφαιριστές Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα και Ματ Ντάρμπισιρ".















Δείτε τον Μορένο εν δράσει:







Δείτε τον Αντσίκο εν δράσει:




















































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ