ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Χρυσή Μπάλα: Το ευχαριστώ του Λεβαντόβσκι σε Μπάγερν και οπαδούς για το βραβείο του

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην απονομή του βραβείου για τον καλύτερο επιθετικό του 2021
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην απονομή του βραβείου για τον καλύτερο επιθετικό του 2021 © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι δεν πήρε το βραβείο της Χρυσής Μπάλας όμως κέρδισε αυτό του κορυφαίου στράικερ για το 2021 και έσπευσε να ευχαριστήσει την Μπάγερν και τους οπαδούς της μέσω ανάρτησής του στο Twitter.

Το 2020 ήταν το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα όμως στάθηκε άτυχος καθώς ο κορονοϊός χτύπησε τον πλανήτη και η απονομή δεν έγινε ποτέ. Φέτος ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι διεκδίκησε ξανά το βραβείο όμως αυτή τη φορά βρήκε απέναντί του τον Λιονέλ Μέσι, με τον Pulga να έχει κατακτήσει το Copa del Rey με την Μπαρτσελόνα και το Copa America με την Αργεντινή και να εξαργυρώνει αυτούς τους τίτλους με την 7η Χρυσή Μπάλα στη συλλογή του.

Το γεγονός πάντως αυτό δεν πτόησε τον Πολωνό φορ της Μπάγερν, ο οποίος βραβεύτηκε με τον τίτλο του κορυφαίου στράικερ στον κόσμο για το 2021 και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους τον βοήθησαν για να φτάσει σε αυτή την επιτυχία, μέσω μηνύματός του στο Twitter.

"Συγχαρητήρια στον Λέο Μέσι και στην Αλέξια Πουτέγιας, τον νικητή και τη νικήτρια της Χρυσής Μπάλας για το 2021. Συγχαρητήρια επίσης σε όλους τους παίκτες που πήραν βραβείο.

Κέρδισα το βραβείο για τον καλύτερο επιθετικό και ουδείς παίκτης μπορεί να πάρει ένα ατομικό βραβείο χωρίς τη δυνατότερη ομάδα και πιστούς οπαδούς πίσω του.

Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας", σχολίασε μέσω ανάρτησής του.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ