ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Λαπόρτα: "Δεν χαιρετηθήκαμε με τον Μέσι, αλλά είμαι χαρούμενος γι' αυτόν"

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, κατά την άφιξή του στην τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας για το 2021
Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, κατά την άφιξή του στην τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας για το 2021 PRINT SCREEN TWITTER

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, εξέφρασε τη χαρά του για κατάκτηση της 7ης Χρυσής Μπάλας από τον Λιονέλ Μέσι, αποκαλύπτοντας ωστόσο ότι δεν αντάλλαξε χαιρετισμό με τον Αργεντινό σταρ.

Μία ακόμα Χρυσή Μπάλα πρόσθεσε στην πλούσια συλλογή του ο Λιονέλ Μέσι, φτάνοντας συνολικά τις επτά, και αφήνοντας πίσω του τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έμεινε στις πέντε.

Μετά το τέλος της τελετής, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, που έδωσε το παρών στο γκαλά, βλέποντας τον Πέδρι να τιμάται με το βραβείο Κοπά, το οποίο απονέμεται στον καλύτερο παίκτη κάτω των 21 ετών, αναφέρθηκε στον πρώην σταρ των "μπλαουγκράνα", εκφράζοντας τη χαρά του. Παράλληλα, αποκάλυψε πως δεν χαιρετήθηκε με τον Μέσι.

"Αν χαιρετηθήκαμε με τον Λιονέλ Μέσι; Όχι, αλλά είμαι χαρούμενος για εκείνον", δήλωσε στην κάμερα του El Chiringuito ο πρόεδρος των Καταλανών.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ