ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Χρυσή Μπάλα: Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο μοναδικός που έχει λάβει το βραβείο σε τρεις δεκαετίες

Ο Λιονέλ Μέσι στην κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας
Ο Λιονέλ Μέσι στην κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας © 2021 CHRISTOPHE ENA/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα του 2021 και έτσι έγινε ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει κατακτήσει το βραβείο σε τρεις διαφορετικές δεκαετίες.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο αδιαφιλονίκητος βασιλιάς του θεσμού της Χρυσής Μπάλας, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να παίρνει το βραβείο για το 2021 και να φτάνει τις επτά κατακτήσεις.

Ο Μέσι έχει κατακτήσει το βραβείο το 2009, το 2010, το 2011, το 2012, το 2015, 2019, όπως και φέτος φυσικά. Αυτό σημαίνει πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει κάνει δική του τη Χρυσή Μπάλα σε τρεις διαφορετικές δεκαετίες. Μάλιστα, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Άλλωστε, ο Μέσι είναι ο κυρίαρχος της Χρυσής Μπάλας, βρίσκεται μπροστά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει πέντε βραβεία, με τους Μισέλ Πλατινί, Γιοχαν Κροιφ και Μάρκο Φαν Μπάστεν να συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα έχοντας όλοι τους από τρεις κατακτήσεις.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ