ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χριστόπουλος: "Περήφανος για τους παίκτες μου"

Χριστόπουλος: "Περήφανος για τους παίκτες μου"
INTIME SPORTS

Περήφανος για τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα οι οποίοι κάτω από δύσκολες συνθήκες πήραν τη νίκη επί της Κέρκυρας ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Χριστόπουλος

Περήφανος για τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα οι οποίοι κάτω από δύσκολες συνθήκες πήραν τη νίκη επί της Κέρκυρας ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας της Ηπείρου τόνισε η συγκεκριμένη νίκη είναι πολύ σημαντική βαθμολογικά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Χριστόπουλος:

" Δεν μπορούμε να μιλήσουμε πολύ για τακτική. Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα πάνω στις αδυναμίες της Κέρκυρας, δυστυχώς το παιχνίδι έγινε κάτω από πολύ άσχημες συνθήκες. Παρόλα αυτά, είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και για την ομάδα μου".

Για τη νίκη στο παιχνίδι με την Κέρκυρα: " Ανταποκριθήκαμε και στη δύναμη που πήγε το παιχνίδι και στο μυαλό και στην ψυχή. Καταφέραμε να δώσουμε ότι έχουμε μέσα μας και να πάρουμε μια πολύ σπουδαία νίκη για εμάς. Ήταν πολύ σημαντική βαθμολογικά".

Για το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: " Έχουμε ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει από τώρα να σκεφτόμαστε αυτό το ματς, να προετοιμαστούμε κι αν μπορέσουμε να βάλουμε το κερασάκι στην τούρτα για τον πρώτο γύρο και να κάνουμε καλές γιορτές όλοι".

Για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα του: " Μας λείπουν τέσσερις νίκες. Όταν τις κάνουμε, θα μπορούμε να μιλήσουμε για οτιδήποτε άλλο".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ