ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Χρήματα και παίκτες για Γιόβετιτς η Γιουβέντους

Χρήματα και παίκτες για Γιόβετιτς η Γιουβέντους

Πρόταση για την αγορά του Στέφαν Γιόβετιτς κατέθεσε η Γιουβέντους σύμφωνα με την "Tuttosport". Διαβάστε τι προσφέρει η πρωταθλήτρια Ιταλίας και τι αναφέρει δημοσίευμα της "Daily Express" που τον συνδέει με την Τσέλσι.

Ο Στέφαν Γιόβετιτς είναι ο ένας από τους δύο μεγάλους μεταγραφικούς στόχους της Γιουβέντους για την επίθεσή της.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας μπορεί να έχουν κάνει δικό τους τον Φερνάντο Γιορέντε, όμως, κινούνται τόσο για την απόκτηση του Σέρβου όσο και για εκείνη του Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την "Tuttosport" ήδη κατατέθηκε η πρώτη πρόταση για την αγορά του αρχηγού της Φιορεντίνα. Οι "μπιανκονέρι" προσφέρουν 5 εκατομμύρια ευρώ (μπορούν να φτάσουν τα 7 εκ. ευρώ), τον Φάμπιο Κουαλιαρέλα (κοστολογείται στα 12 εκ. ευρώ) και το 50% των δικαιωμάτων του Λούκα Μαρόνε (κοστολογείται στα 5 εκ. ευρώ).

Οι "βιόλα" δεν έχουν καλές σχέσεις με τη Γιουβέντους και αυτός είναι ένας από τους λόγους που θα προτιμούσαν να δώσουν αλλού τον παίκτη. Από εκεί και πέρα, τους αρέσει ο Μαρόνε, ενώ αντί του Κουαλιαρέλα θα προτιμούσαν έναν εκ των Μάουρο Ίσλα ή Αλεσάντρο Μάτρι.

Τέλος, δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Daily Express" αναφέρει πως ο Ζοζέ Μουρίνιο θα ήθελε τον Γόβετιτς στην Τσέλσι και είναι διατεθειμένος να προσφέρει 28 εκ. ευρώ προκειμένου να τον κάνει κάτοικο Λονδίνου.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ