ΚΟΣΜΟΣ

"Πιθανό ντόπινγκ από Γιουβέντους το 1996"

"Πιθανό ντόπινγκ από Γιουβέντους το 1996"

Ο τεχνικός της Ρίβερ Πλέιτ, Ραμόν Ντίαθ, χαρακτήρισε πιθανό οι παίκτες της Γιουβέντους να είχαν χρησιμοποιήσει κάποια μόρφη ντόπινγκ για τον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου του 1996 μεταξύ των δύο ομάδων.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, ο άλλοτε προπονητής των Νάπολι, Ίντερ και Φιορεντίνα άφησε αιχμές για την "κατάσταση" στην οποία βρίσκονταν οι παίκτες της Γιουβέντους πριν από 17 χρόνια όταν έπαιξαν κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ με έπαθλο το Διηπειρωτικό.

"Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια αλλά υπήρχε μία τεράστια διαφορά στη φυσική κατάσταση των δύο ομάδων", τόνισε χαρακτηριστικά ο 53χρονος τεχνικός, μία ημέρα μετά τις αποκαλύψεις ολλανδικού τηλεοπτικού σταθμού για χρήση αναβολικών από πλευράς του ιταλικού συλλόγου λίγο πριν τον τελικό του Champions League την ίδια χρονιά απέναντι στον Άγιαξ.

Και συνέχισε ο τεχνικός των "εκατομμυριούχων", σε ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση η Ρίβερ Πλέιτ να καταφύγει στη FIFA και να κάνει καταγγελία για εκείνο το ματς: "Εκείνη την εποχή μπορούσε να δει κανείς μία τεράστια διαφορά ανάμεσα στη φυσική κατάσταση της Γιουβέντους και στη δική μας αλλά και με τις άλλες ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος.

Διαφορά όχι στο παιχνίδι αλλά στη φυσική κατάταση. Πάντως δεν είμαι εγώ αυτός που θα πάρω θέση για αυτό το ζήτημα, είναι ο σύλλογος που πρέπει να πάρει τα κατάλληλα μέτρα".

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ