ΑΕΚ

Χωρίς Ζήκο αλλά με Θανόπουλο

Χωρίς Ζήκο αλλά με Θανόπουλο
νικολαϊδης

Ο Ν. Θανόπουλος θα "ξελαφρώσει" τον Ντέμη Νικολαϊδη, αναλαμβάνοντας χρέη διευθύνοντα συμβούλου

Ο Νίκος Θανόπουλος, αδερφός του Νάσου, που είναι ένας εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ, θα "ξελαφρώσει" κατά κάποιον τρόπο τον Ντέμη Νικολαϊδη που αυτή την στιγμή έχει την ευθύνη για τα περισσότερα (αν όχι για όλα) τα θέματα που αφορούν την Ένωση.
Αυτή η κίνηση ήταν δεδομένο πως θα συμβεί και κατάλληλο πρόσωπο για την θέση του διευθύνοντα συμβούλου κρίθηκε πως είναι ο Νίκος Θανόπουλος ο οποίος είναι γνωστός υποστηρικτής της ΑΕΚ.

Τα νέα καθήκοντα του και συνάμα η ένταξη του στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης, θα ανακοινωθούν τις πρώτες ημέρες του 2008.

Δεν παίζει με Βιγιαρεάλ ο Ζήκος



Ο διεθνής μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν θα δώσει το παρών στον αγώνα με την ισπανική ομάδα για το κύπελλο UEFA.

Για την προπόνηση της Τετάρτης (19/12) ο Φερέρ επέλεξε τους Μορέτο, Μάχο, Δέλλα, Άλβες, Ασκάρατε, Παπασταθόπουλο, Ράμος, Πλιάτσικας, Αρουαμπαρένα, Μπούρμπο, Ενσαλίβα, Καφέ, Τοζερ, Σέζαρ, Μαντούκα, Παππά, Ντιουφ, Ριβάλντο, Κονέ, Λυμπερόπουλο και Μπλάνκο από τους οποίους θα γίνει και η επιλογή για την αποστολή.

Λογικά ο Ισπανός θα επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Μάχο αντί του Μορέτο γιατί ο Αυστριακός είναι αυτός που θα παίξει και στο ματς της Κρήτης με τον Εργοτέλη μετά την αποβολή του Βραζιλιάνου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.








TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ