ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Βαλμπουενά η αποστολή για την Αντβέρπ

Ο Ματιέ Βαλμπουενά
Ο Ματιέ Βαλμπουενά EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Αντβέρπ (09/12, 19:45) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να μένει εκτός.

Μία απουσία της τελευταίας στιγμής επεφύλασσε η ανακοίνωση της αποστολής του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Αντβέρπ στο Βέλγιο (9/12, 19:45, COSMOTE SPORT 3 και LIVE από το SPORT24) για την τελευταία αγωνιστική του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν συμπεριέλαβε στην 23άδα τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ εκτός έμεινε και ο προερχόμενος από τραυματισμό Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Αντίθετα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Καρμπόβνικ μετά από απουσίας ενός μήνα λόγω τραυματισμού.

Ο Μαρτίνς πήρε τους Βατσλίκ, Τζολάκη, Καραργύρη, Λαλά, Ανδρούτσο, Ρέαμπτσιουκ, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλο, Μπα, Σισέ, Μάρκοβιτς, Μ. Καμαρά, Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Α. Καμαρά, Κούντε, Λόπες, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Σουρλής, Μασούρα, Ελ Αραμπί και Τικίνιο.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ