ΑΡΗΣ

Χωρίς Νεμπεγλέρα στο Περιστέρι

Χωρίς Νεμπεγλέρα στο Περιστέρι
Άρης

Με απόντα τον Κώστα Νεμπεγλέρα ο Άρης θα αντιμετωπίσει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο

O αρχηγός του Άρη στην διάρκεια της συνάντησης με τον Ερυθρό Αστέρα υπέστη θλάση με αποτέλεσμα όπως φάνηκε μετά και την εξέταση που υποβλήθηκε πως θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 15 μέρες. Αυτό σημαίνει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κάνει την επανεμφάνισή του στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στις 24 Νοεμβρίου.
Ο Νεμπεγλέρας θα πρέπει να σημειωθεί ότι είχε υποστεί την θλάση στο 15΄ του παιχνιδιού με τον Ερυθρό Αστέρα αλλά παρόλα αυτά έβγαλε όλο το παιχνίδι. Ο Θεσσαλός έκανε μάλιστα ένεση στο ημίχρονο ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις ενοχλήσεις του.

Ο Νεμπεγλέρας λοιπόν δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς για το αυριανό παιχνίδι στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο με τον τεχνικό του Άρη να προορίζει για αντικαταστάτη του έναν μεταξύ των Κουλουχέρη και Σιστόν.

Κατά τα άλλα κι όσον αφορά το πώς ο «Ντούσκο» προσανατολίζεται να παρατάξει το σύνολό του αύριο το απόγευμα κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι; Με τον Χαλκιά και πάλι κάτω από τα δοκάρια και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Ρονάλντο που θα έχουν στα δεξιά τους τον Νέτο και αριστερά τον Βανγκέλι. Στο χώρο του κέντρου εκτός ενός εκ των Κουλουχέρη και Σιστόν θα είναι και πάλι ο Γκαρσία με τον Ίβιτς και πάλι δίπλα τους ή μπροστά τους.

Η αποστολή με Ατρόμητο

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του Άρη για τον αυριανό αγώναπρωταθλήματοςμε τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Αναλυτικάτην αποστολή του Άρη αποτελούν οι: Χαλκιάς, Κέλεμεν,Αβ. Παπαδόπουλος, Νέτο,Ρονάλντο, Κουλουχέρης,Βανγκέλι, Ίβιτς, Καράμπελας, Κυριάκος, Κόκε, Γόγολος, Σιστόν, Κάλβο, Χαβίτο, Θ. Παπαδόπουλος, Πρίττας, Παπάζογλου, Φελίπε καιΓκαρσία.

Κόκε: "Ιδιαίτερος αγώνας λόγω Όγιος"

" Ο αγώνας με τον Ατρόμητο θα είναι δύσκολος, όπως κάθε αγώνας άλλωστε. Εμείς, σαφώς ταξιδεύουμε στην Αθήνα με σκοπό την νίκη και τους τρεις βαθμούς, γιατί σκοπός μας είναι η καλύτερη δυνατή πορεία στο πρωτάθλημα", τόνισε ο Ισπανός επιθετικός του Άρη, Σέρχιο Κόκε, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Metrosport και συνέχισε: " Ο Ατρόμητος είναι μια δυνατή ομάδα και αυτό φαίνεται και από την θέση που κατέχει στην βαθμολογία. Το γεγονός ότι θα παίξουμε ενάντια στον Γκιγιέρμο Όγιος, κάνει τον αγώνα ιδιαίτερο και μου αρέσει αυτό. Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως επηρεασθούμε από τον παράγοντα της κούρασης".

Διευκρίνιση Μπάγεβιτς

Με αφορμή τις δηλώσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον Σέρβικο Τύπο, ο προπονητής του Άρη θέλησε να διευκρινίσει τα εξής: " Είμαι εναντίον οποιασδήποτε μορφής βίας, απ' όπου κι αν προέρχεται και ανεξαρτήτου εθνικότητας. Δεν μπορώ σαν άνθρωπος να δεχτώ τέτοιες ενέργειες. Δεν δήλωσα, όμως, ποτέ ότι θα αποχωρήσω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, αν δεχτεί επίθεση συμπατριώτης μου".

Επιστολή του Γενικού Πρόξενου της Σερβίας

O Γενικός Πρόξενος της Δημοκρατίας της Σερβίας, Μίλαν Ντιμιτρίγιεβιτς, με αφορμή τον αγώνα της Πέμπτης με τον Ερυθρό Αστέρα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για τον όμιλο του Κυπέλλου UEFA, απέστειλε στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρο Σκόρδα, την ακόλουθη επιστολή:

" Ήθελα να σας δώσω τα πιο ειλικρινή συγχαρητήρια για άξια νίκη της ομάδος σας στο χθεσινό αγώνα. Τα πιο εγκάρδια ευχαριστήρια για την κατανόηση και την προσοχή που δώσατε στον Γενικό Πρόξενο και στο προσωπικό του Προξενείου και της πρόσκλησης.

Η κατάσταση η οποία εξελίχθηκε πριν από τον αγώνα ανάγκασε το Γενικό Πρόξενο να παραβρεθεί δίπλα στους τραυματισμένους πολίτες της Σερβίας και όχι στο γήπεδο μαζί σας για το οποίο λυπάμαι πολύ.Επίσης σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την προσοχή που δείξατε προσωπικά στους τραυματισμένους φιλάθλους μας.

Στην προσπάθεια να ξεχάσουμε όσο νωρίτερα τα δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν πριν από τον αγώνα ο Γενικός Πρόξενος ειλικρινά σε εσάς και στην ομάδα σας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ θέλει να ευχηθεί πολλές επιτυχίες στο μέλλον σας



".






















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ