ΠΑΟΚ

Χωρίς Μπακαγιόκο με ΟΦΗ

Χωρίς Μπακαγιόκο με ΟΦΗ
Μπακαγιόκο

Απόντες από την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με ΟΦΗ οι Μπακαγιόκο, Δάρλας, Μπιζέρα και Βαγγελής

Απόντες από την αποστολή του Φερνάντο Σάντος οι Ιμπραήμ Μπακαγιόκο, Φίλιππος Δάρλας, Τζόε Μπιζέρα και Λάμπρος Βαγγελής.
Ο Μπακαγιόκο προπονήθηκε ατομικά μετά τις χθεσινές του ενοχλήσεις, ο Βαγγελής είναι στο στάδιο της αποθεραπείας, ο Δάρλας τιμωρημένος από την περσινή αγωνιστική περίοδο και ο Μπιζέρα δικαιολογημένα όχι ακόμα έτοιμος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για την αποστολή του αυριανού αγώνα της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου της Κρήτης με αυτούς να είναι οι: Χαλκιάς, Γλύκος, Αθανασιάδης, Αραμπατζής, Γεωργίου, Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης, Λάκης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Κονσεϊσάο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Ίβιτς, Μάρκος Αντόνιο, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βερόν και Βιεϊρίνια.

Σχετικά με το πώς προτίθεται ο Σάντος να παρατάξει το σύνολό του; Με σύστημα 4-2-3-1 και τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα σε θέση δεξιού μπακ θα είναι ο Σνάουτσνερ και αριστερού ο Κωνσταντινίδης αντί του τιμωρημένου από πέρυσι Δάρλα έχοντας μπροστά τους το δίδυμο των Βερόν και Γκαρσία.

Το δίδυμο μεταξύ αμυντικής και μεσαίας γραμμής θα αποτελούν οι Κοντρέρας και Μάρκος Αντόνιο με μπροστά τους από τα δεξιά τον Κονσεϊσάο, κεντρικά τον Ίβιτς και αριστερά τον Βιερίνια ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μουσλίμοβιτς.

Όσο τέλος για την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ για το Ηράκλειο είναι προγραμματισμένη για τις 16:30 από το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ενώ υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει διαθέσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης 5.000 εισιτήρια για την αυριανή συνάντηση στο Παγκρήτιο.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ