ΠΑΟΚ

Με Γκαρσία στην 11άδα

Με Γκαρσία στην 11άδα
παοκ - Γκαρσία

Με Γκαρσία και Μάρκο Αντόνιο ετοιμαζει τον ΠΑΟΚ ο Φερνάντο Σάντος για τον ΟΦΗ και την πρεμιέρα

Ο Σάντος εξάλλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του πλην του Λάμπρου Βαγγελή ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα τον Οκτώβριο μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε πριν από περίπου ένα μήνα.
Στην διάρκεια λοιπόν της χθεσινής απογευματινής προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ έκανε τις πρώτες τους δοκιμέας. Έδειξε ουσιαστικά για το ποιους αναμένεται να τοποθετήσει στο σύστημα 4-2-3-1 με τον Χαλκιά να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια.

Ο Σάντος λοιπόν αν και μετά το φιλικό προ δεκαημέρου με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο γήπεδο της Τούμπας είχε δηλώσει ότι ο Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να είναι έτοιμος για το εντός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ (14/09) δείχνει να αλλάζει άποψη.

Ο Πορτογάλος είχε χρησιμοποιήσει τον διεθνή Ουρουγουανό στο πρώτο ημίχρονο του τελευταίου φιλικού τηςομάδας την περασμένη Πέμπτη (21/08) στην Κύπρο με την Ομόνοια δείχνοντας σε πολύ καλή κατάσταση. Μία εβδομάδα μετά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δείχνει να τον προτιμά για τον συμπεριλάβει στο βασικό σχήμα εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Superleague με τον ΟΦΗ για την κάλυψη των αμυντικών χαφ αντί του Μπαλάφα μαζί με τον Ματίας Βερόν που από το απόγευμα της Τρίτης βρίσκεται κανονικά στην διάθεσή του.

Επίσης χθες ο Σάντος έδωσε απάντηση και στην θέση του παρτενέρ του Πάμπλο Κοντρέρας δείχνοντας να προτιμά να ξεκινήσει με τον Μάρκος Αντόνιο αντί του Μαλεζά.

Έτσι λοιπόν με τους Γκαρσία και Μάρκος Αντόνιο στο βασικό σχήμα ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί μεθαύριο (30/08, 19:00) στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια και το αμυντικό καρέ να αποτελούν ο Σνάουτσνερ ως δεξί μπακ ο Σνάουτσνερ και αριστερό ο Κωνσταντινίδης αντί του τιμωρημένου από πέρυσι Δάρλα έχοντας μπροστά τους το δίδυμο των Βερόν και Γκαρσία.

Το δίδυμο μεταξύ αμυντικής και μεσαίας γραμμής θα αποτελούν οι Κοντρέρας και Μάρκος Αντόνιο με μπροστά τους από δεξιά τον Κονσεϊσάο, κεντρικά τον Ίβιτς και αριστερά τον Βιερίνια ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μουσλίμοβιτς.

Σήμερα εξάλλου αναμένεται να φθάσει στα γραφεία της ΠΑΕ η μπλε κάρτα του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας Τζόε Μπιζέρα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από πλευράς της ΕΠΟ στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρξε η διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με τον διεθνή Ουρουγουανό πάντως όπως είναι φυσιολογικό να μην βρίσκεται στα πλάνα του Σάντος για την μεθαυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.












TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ