ΠΑΟΚ

ΟΚ Βερόν και Ίβιτς

ΟΚ Βερόν και Ίβιτς
ιβιτς MOTIONTEAM

Ο Φερνάντο Σάντος είδε προς ικανοποίησή του τους Βερόν και Ίβιτς να τίθενται στην διάθεσή του

Ο Φερνάντο Σάντος μάλιστα είδε προς ικανοποίησή του τους Ματίας Βερόν και Βλάνταν Ίβιτς να τίθενται στην διάθεσή του.
Η πρωινή προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής περιείχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, ενώ το απόγευμα ασκήσεις τακτικής με έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ο Ματίας Βερόν επανήλθε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων όπως και ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος μέσος που δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο κατά την χθεσινή προπόνηση ακολούθησε το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και προφυλάχθηκε στη συνέχεια. Ο Ίβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα το πρωί, ενώ συμμετείχε κανονικά το απόγευμα.

Πριν την πρωινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ υποβλήθηκαν σε αιματολογικό έλεγχο. Το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν με ασκήσεις τακτικής, με έμφαση στην ανάπτυξη και τα τελειώματα. Πριν την προπόνηση ο Σάντος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για θέματα τακτικής, παράλληλα με την προβολή σε βίντεο των πρόσφατων φιλικών παιχνιδιών.

Ανανέωση με "Ford Βροχίδης-Χατζής Α.Ε."


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με την εταιρία «Ford Βροχίδης-Χατζής Α.Ε.», ως «Χορηγό Φιλοξενίας VIP στο γήπεδο της Τούμπας» για την αγωνιστική περίοδο 2008-2009.

Φέτος, η εταιρία δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να παρακολουθήσουν τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας στο γήπεδο της Τούμπας, φιλοξενούμενοι σε θέσεις VIP (A’ Class). Οι φίλαθλοι μπορούν να συμμετέχουν στην κλήρωση πληκτρολογώντας ΠΑΟΚ (κενό) FORD (κενό) και το ονοματεπώνυμό τους, με αποστολή του μηνύματος στο «4527».

Παρουσίαση Εταιρείας


Εταιρικό προφίλ


Από το 1963 η Βροχίδης - Χατζής Α.Ε. βρίσκεται κοντά στον πελάτη επενδύοντας συνεχώς για την δική του εξυπηρέτηση και φροντίδα. Η πολύτιμη εμπειρία της εταιρείας στα χέρια της δεύτερης γενιάς, δημιούργησε την πιο σύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη εισαγωγική αντιπροσωπεία Ford στην Β. Ελλάδα. Με τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς, τα καλύτερα προγράμματα χρηματοδότησης και φυσικά την σοβαρότητα και αξιοπιστία της Βροχίδης - Χατζής Α.Ε.

Ανανέωση και με «Vellum Global Educational Services»


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της και με την εταιρία «Vellum Global Educational Services», για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά για την αγωνιστική περίοδο 2008-2009.
Παρουσίαση Εταιρείας

Η εταιρεία


H Vellum ιδρύθηκε το 2002, έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη και γραφεία εξυπηρέτησης Νοτίου Ελλάδας στην Αθήνα. Είναι αποκλειστικός συνεργάτης του τμήματος διεθνών εξετάσεων του Πανεπιστήμιου του Cambridge για τα διπλώματα και πιστοποιητικά πληροφορικής και χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Το 2004 ανακηρύχθηκε ως ένας από τους τρεις σημαντικότερους συνεργάτες του Cambridge και της απενεμήθη το ειδικό status, “Cambridge International Partner”, επεκτείνοντας με τον τρόπο αυτό τη σχέση συνεργασίας Vellum-Cambridge και στις υπόλοιπες βαλκανικές χώρες.

Cambridge University


Το Cambridge είναι σήμερα το μεγαλύτερο και καλύτερο πανεπιστήμιο της Ευρώπης και ένα από τα δύο καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου (σύμφωνα με το πίνακα αξιολόγησης 2006). Το τμήμα διεθνών εξετάσεων του Πανεπιστημίου του Cambridge λειτουργεί από το 1863 και εκδίδει διπλώματα και πιστοποιητικά σε όλες τις επιστήμες σε 168 χώρες.

Το 2005 το Ελληνικό Δημόσιο αναγνώρισε το Cambridge International Diploma in IT Skills ως δίπλωμα πληροφορικής αποδεκτό από το ΑΣΕΠ. Το 2006 αναγνωρίστηκε από το Ελληνικό Δημόσιο και γίνεται αποδεκτό από το ΑΣΕΠ και το δίπλωμα προηγμένων δεξιοτήτων Cambridge IT Skills Proficiency, το μοναδικό αυθεντικό Proficiency στην πληροφορική.

Τα διπλώματα πληροφορικής του Cambridge μπορεί να τα αποκτήσει κάποιος σε ένα από τα 500 και πλέον εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα με το σήμα Cambridge.
Πληροφορίες για όλη την Ελλάδα στο 801 115 2005.





























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ