ΠΑΟΚ

Θετικό κλίμα με οπαδούς

Θετικό κλίμα με οπαδούς
Ζαγοράκης

Συνάντηση με τους οργανωμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ είχε στο γήπεδο της Τούμπας ο Θοδωρής Ζαγοράκης

" Φέτος κάναμε ότι μπορούσαμε. Κάναμε υπέρβαση στον προϋπολογισμό γιατί αυτό που βλέπαμε πέρσι, δεν τον άντεχε κανένας. Φέτος θα πάμε καλά", δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώ απευθυνόμενος στους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας τους εξέφρασε την αισιοδοξία του εν όψει της νέας σεζόν.

Μίας νέας αγωνιστικής περιόδου που ξεκινάει για τον ΠΑΟΚ το Σάββατο στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου της Κρήτης απέναντι στον ΟΦΗ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αναμένεται να έχει στο πλευρό της 5.000 φιλάθλους.

Ο Ζαγοράκης είχε πολλά παράπονα από τη συμπεριφορά των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στα εκτός έδρας φιλικά σε Κατερίνη, Σέρρες και Ρώμη και ξεκαθάρισε ότι αν δεν αλλάξει αυτή η συμπεριφορά η ΠΑΕ θα αναγκαστεί να αλλάξει πολιτική και να μην παίρνει εισιτήρια στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ άφησε να εννοηθεί ότι οι εκδρομές που οργανώνονται για το Ηράκλειο - δύο με πλοία και τρεις με τσάρτερ - θα είναι ένα τεστ και για τον κόσμο της ομάδας. Ακόμα τους ζήτησε να «κοπούν» αυτά που ουσιαστικά μπορεί να βλάψουν την όλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.

Αναφερόμενος στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 18.000.000 ευρώ, που θα προκηρυχθεί στην γενική συνέλευση της Τρίτης (26/8), ξεκαθάρισε ότι: " Αν δεν καλυφθεί αυτή η αύξηση, του χρόνου δεν θα μπορέσουμε να παίξουμε ούτε στο ελληνικό πρωτάθλημα", εκφράζοντας ωστόσο την βεβαιότητα ότι θα βρεθεί μία λύση.

Χτύπησε αλλά δεν φοβίζει ο Ιβιτς

Στα αγωνιστικά με ασκήσεις τακτικής με έμφαση στις μεταβιβάσεις και στις πάσες, καθώς επίσης και οικογενειακό δίτερμα ξεκίνησε το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις ισορροπίας και ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Λίγο όμως πριν από το τέλος του οικογενειακού «διπλού» ο Βλάνταν Ίβιτς δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους. Πάντως, η κατάσταση του δεν εμπνέει καμία απολύτως ανησυχία.

Από την προπόνηση της Δευτέρας απουσίαζε ο Ρικάρντο Ματίας Βερόν ο οποίος αναμένεται από αύριο να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης της ομάδας. Όσο για τον σίγουρο απών από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ αυτό θα είναι ο Φίλιππος Δάρλας που είναι τιμωρημένος από την περσινή αγωνιστική περίοδο ως παίκτης του Παναθηναϊκού.















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ