ΗΡΑΚΛΗΣ

Χωρίς και Γκαρσία στο ΟΑΚΑ

Χωρίς και Γκαρσία στο ΟΑΚΑ
Ηρακλης πανηγυρικο

Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής την οριστική απουσία του Σεμπαστιάν Γκαρσία από την αποστολή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα

Ο Ηρακλής των αρκετών αγωνιστικών προβλημάτων αλλά με την ψυχολογία σε σαφώς καλύτερο βαθμό μετά την νίκη επί του Λεβαδειακού αλλά και την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος επί του Εθνικού Ολυμπιακού Βόλου ολοκλήρωσε το πρωί την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Κι αν το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ μόνο εύκολο δεν αναμενόταν να είναι εξ αρχής για τον Ηρακλή τα αρκετά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπισε σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το έκαναν ακόμα πιο δύσκολο.

Ωστόσο ο τεχνικός του "Γηραιού' και οι ποδοσφαιριστές του θα πάνε αποφασισμένοι στο ΟΑΚΑ για να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος αλλά και την μοναδική ομάδα που τρέχει ένα σερί έξι στις έξι νίκες στις αντίστοιχες πρώτες αγωνιστικές.

Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης, Παπαστεριανός και Περπερίδης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα ενώ ο Παπαζαχαρίας έκανε θεραπεία. Εκτός από τους πέντε που θα έμεναν εκτός αποστολής το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής πάντως δυστυχώς για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έλειψε και είχε να κάνει με τον Σεμπαστιάν Γκαρσία.

Ο νεαρός Αργεντινός αισθάνθηκε ένα ελαφρύ τράβηγμα κατά την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης σε μία μακρινή μεταβίβαση που επιχείρησε. Σήμερα τελικώς οι ενοχλήσεις συνεχίστηκαν και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται περί τραβήγματος στον αριστερό προσαγωγό με συνέπεια να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας και να αποκλειστεί της αποστολής.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός του Ηρακλή, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές του που συμπεριέλαβε στην αποστολή με αυτούς να είναι οι: Μπαντής, Πάρντο, Κατσαμπής, Μαλαγκένιο, Μαυρογενίδης, Ζμπόντσακ, Γιαννούλης, Ραγκουέλ, Πουρσανίδης, Έμερσον, Ροντρίγκο, Τσίνεγκε, Μαρίνκοβιτς, Νικολόπουλος, Γιάντσης, Χλωρός, Μπένκο και Κομβολίδης.

Η "κυανόλευκη" αποστολή θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Μακεδονία για την Αθήνα στις 16:50 ενώ αύριο μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου έχει προγραμματισμένη πτήση επιστροφής από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 23:15.

Με βασικό τον Ραγκουέλ


Όσο για το βασικό σχήμα του Ηρακλή όπως φαίνεται να έχει καταλήξει σε αυτό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει; Σε αυτό για ακόμη μια φορά θα βρίσκεται ο Πάρντο κάτω από τα δοκάρια του "Γηραιού" ενώ ο Ραγκουέλ θα είναι εκείνος που θα αντικαταστήσει εκ νέου τον Παπαζαχαρία με τον Ζμπόντσακ να είναι στην άλλη πλευρά της αμυντικής γραμμής και κεντρικό δίδυμο τους Κατσαμπή και Μαλαγκένιο.

Στον χώρο του κέντρου θα βρεθούν οι Πουρσανίδης και Ροντρίγκο ως δίδυμο στο κέντρο με τον Μαυρογενίδη στα αριστερά και τον Έμερσον στα δεξιά αντί του Γκαρσία. Όσο για το επιθετικό δίδυμο αυτό θα αποτελείται και πάλι από τους Νικολόπουλο και Χλωρό.

Εισιτήρια και στο ΟΑΚΑ

Αύριο την ημέρα του αγώνα του παιχνιδιού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα λειτουργήσει μπροστά από την Θύρα 20 ειδικό εκδοτήριο αποκλειστικά για την διάθεση των εισιτηρίων των οπαδών του Ηρακλή, που θα σπεύσουν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα.

Τα εισιτήρια αφορούν στο Τμήμα Β της Θύρας 20 και τιμώνται προς 20 ευρώ. Μπορούν συνεπώς να σπεύσουν να τα προμηθευτούν και όσοι φίλοι της ομάδας δεν επισκέφθηκαν τα Γραφεία της ΠΑΕ τις προηγούμενες μέρες για αυτόν τον σκοπό.

Καμία ανησυχία για τις μετοχές


Στα εκτός αγωνιστικών το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής, Φώτης Κορκόβελος, σε δηλώσεις του στο Αθλητικό "Metropolis" ξεκαθάρισε πως ο κόσμος του «Γηραιού» δεν θα πρέπει να ανησυχεί για τις μετοχές της ΠΑΕ.

Θα πρέπει όμως να ανησυχεί για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα στέλνοντας έτσι το μήνυμα του προς πάσα κατεύθυνση.


























TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ