ΗΡΑΚΛΗΣ

Ευχαριστήρια επιστολή σε Ρέμο

Ευχαριστήρια επιστολή σε Ρέμο
ΡΕΜΟΣ

Ευχαριστήρια επιστολή στον Αντώνη Ρέμο για τη βοήθεια στους πυρόπληκτους

Το κείμενο έχει ως εξής:
" Αγαπητέ κύριε Ρέμο,

Θα ήθελα να σας εκφράσω εκ μέρους του Δ.Σ. του Ειδικού Ταμείου Αντιμετώπισης Αναγκών και εμού προσωπικά, τις θερμές ευχαριστίες μας για τη συμβολή σας στην προσπάθεια της Πολιτείας να αντιμετωπίσει τις καταστροφικές συνέπειες των πυρκαγιών, που έπληξαν την πατρίδα μας.

Στόχος μας είναι όχι μόνο να αποκατασταθούν οι ζημιές, αλλά και να προκύψει κάτι καλύτερο από αυτό που καταστράφηκε.

Μαζί με τις ευχαριστίες μου, σας παρέχω τη διαβεβαίωση ότι η δωρέα των 20.000 ευρώ που καταθέσατε στο λογαριασμό 2341103053 της Τράπεζας της Ελλάδος, θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο έγινε.

Σας πληροφορώ, τέλος, ότι θα υπάρχει τακτική, πλήρης και δημόσια ενημέρωση για την κίνηση του λογαριασμού αυτού, για το πού δηλαδή διατίθενται τα ποσά που θα εκταμιεύονται







".

Καμία ανησηχία για Τσίνεγκε

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο τραυματισμός (κάκωση στο γόνατο) του Γιουράι Τσίνεγκε δεν είναι σοβαρός. Η κατάσταση του Σλοβάκου μέσου δεν είναι ανησυχητική. Στη διάρκεια της σημερινής ημέρας ξεκουράστηκε και έκανε θεραπεία. Θα ενσωματωθεί, όμως, προσεχώς στο πρόγραμμα προετοιμασίας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Αμφίβολη για τον αγώνα με την Ένωση είναι η συμμετοχή του Γρηγόρη Παπαζαχαρία, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση.

Επί ελληνικού εδάφους, στο μεταξύ, βρίσκεται ο Μπίνιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ύστερα από εβδομάδων απουσία στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους. Θα ξεκινήσει άμεσα με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ώστε σύντομα να μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό δουλειάς των υπόλοιπων συμπαικτών του.

Ραγκουέλ: "Θα βελτιωνόμαστε συνέχεια"

Για την πρόκριση του Ηρακλή στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας μίλησε ο Αλεν Ραγκουέλ στο "Αθλητικό Metropolis", τονίζοντας πως όσο περνάνε οι αγώνες, η ομάδα του θα βελτιώνεται και θα παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στη συνέχεια των υποχρεώσεών της σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Γαλλοαλγερινός άσος, τόνισε: " Αυτό που θέλαμε ήταν η πρόκριση και την πήραμε. Βέβαια, δεν παίξαμε καλά, αλλά η ουσία είναι ότι περάσαμε στην επόμενη φάση. Τώρα κοιτάμε το ματς με την ΑΕΚ, όπου πρέπει αν βελτιωθούμε. Θέλουμε να ικανοποιούμε τους φιλάθλους μας, που είναι πάντα κοντά μας και μας βοηθάνε. Δεν νιώθαμε κούραση στο Βόλο, άλλωστε ο προπονητής μας προετοιμάζει καλά. Είμαστε σε καλή κατάσταση, η άμυνά μας τα πηγαίνει αρκετά καλά, έχουμε να ηττηθούμε τέσσερις αγωνιστικές. Με σκληρή δουλειά μέσα στον αγωνιστικό χώρο μπορούμε να μιλάμε για αποτέλεσμα. Θα βελτιωνόμαστε συνέχεια".

*Την Τετάρτη (31/10), ο Οικονομικός Διευθυντής και Διοικητικός Σύμβουλος της ΠΑΕ Ηρακλής, Δήμος Πολύκαρπος, μετέβη στην ΦΑΕ Θεσσαλονίκης και κατέβαλε την πρώτη δόση από πλευράς της ΠΑΕ, στο πλαίσιο της ρύθμισης, που έχει πραγματοποιηθεί.

*Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Μπάμπης Ξανθόπουλος, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (01/11, 12:30), στην αίθουσα Τύπου των εγκαταστάσεων της ΠΑΕ στην Μίκρα, στο πλαίσιο της επικοινωνίας της Διοίκησης με τους εκπροσώπους του Τύπου.

*Ο προπονητής του Ηρακλή, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ, την Πέμπτη (01/11, 13:30), στην αίθουσα Τύπου των εγκαταστάσεων της ΠΑΕ στην Μίκρα.




















TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ