CHAMPIONS LEAGUE

Χίτσφελντ:"Παλέψαμε έως το τέλος"

Χίτσφελντ:"Παλέψαμε έως το τέλος"
Χίτζφελντ

To μαχητικό πνεύμα των παικτών του εξήρε μετά το τέλος του συναρπαστικού αγώνα στο Μιλάνο, ο Ότμαρ Χίτσφλεντ.

Ο τεχνικός της Μπάγερν πάντως πριν από όλα αυτά στάθηκε στο πέναλτι που καταλογίστηκε σε βάρος της ομάδας του, λέγοντας ότι επαληθεύτηκαν οι φόβοι που είχαν εκφραστεί στην UEFA.
" Ηταν σπουδαίο παιχνίδι. Η Μίλαν ήταν η καλύτερη ομάδα στο πρώτο ημίχρονο και ο τερματοφύλακας μας έκανε σημαντικές αποκρούσεις. Πιστεύω όμως ότι αξίζαμε την ισοπαλία. Παλέψαμε έως το τέλος".

Παράλληλα τόνισε ότι είχε προβλέψει ότι η Μίλαν δεν θα είχε ανάλογη απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο λέγοντας:" Για ένα πράγμα ήμουν σίγουρος, ότι η Μίλαν δεν θα μπορούσε να έχει την ίδια απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο. Ήξερα ότι θα υπήρχαν ευκαιρίες, ειδικά από τη στιγμή που είμαστε μία ομάδα που είμαστε καλή στο δεύτερο ημίχρονο".

Τέλος για την υπόθεση-πρόκριση ο Χίτσφελντ είπε:" Δεν σημαίνει ότι πρέπει να θεωρούμε ότι μπορούμε να βολευτούμε με μία ισοπαλία 0-0 στον επαναληπτικό. Πρέπει να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ".

Aντσελότι:"Ήμασταν καλύτεροι"

Ο Κάρλο Αντσελότι από την πλευρά του εμφανίστηκε δυσαρεστημένος, υποστηρίζοντας ότι η Μίλαν άξιζε τη νίκη ."Το γκολ στο τέλος μας...πάγωσε.Η ομάδα άξιζε να κερδίσει γι΄αυτά που έκανε.Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά ελπίζουμε ότι θα τα πάμε πολύ καλά στον επαναληπτικό. Η Μπάγερν έχει περισσότερες πιθανότητες πλέον για την πρόκριση αλλά πιστεύω ότι απόψε(σ.σ χθες) ήμασταν η καλύτερη ομάδα".








TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ