ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Να παραμείνουμε ταπεινοί"

Χιμένεθ: "Να παραμείνουμε ταπεινοί"
INTIME SPORTS

Προσγειωμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Μανόλο Χιμένεθ, παρά το επιβλητικό 4-0 της ΑΕΚ μέσα στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο τεχνικός της Ένωσης τόνισε πως αυτός και οι παίκτες του πρέπει να παραμείνουν ταπεινοί ενόψει της συνέχειας, ενώ επεσήμανε πως τον εξέπληξε το τελικό σκορ.

Επιπλέον έπλεξε το εγκώμιο των φιλάθλων του Άρη, χαρακτηρίζοντας την ατμόσφαιρα ανάλογη με εκείνη του "Μπομπονέρα".

" Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι που έπρεπε να δουλέψουμε πάρα πολύ. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ μεγάλη ομάδα με το στίγμα ενός προπονητή όπως ο κ. Κούπερ. Σήμερα όμως οι ποδοσφαιριστές μου ήταν πολύ οργανωμένοι και πειθαρχημένοι και έδειξαν το ταλέντο τους.

Κυρίως αυτή η νίκη είναι σημαντική για την ομάδα την οποία αντιμετωπίσαμε. Εντυπωσιάστηκα από την ατμόσφαιρα που συνάντησα, ανάλογη με το "Μπομπονέρα", με τους φιλάθλους του Άρη να μην σταματούν να συμπαραστέκονται στην ομάδα τους και να τραγουδούν γι' αυτήν
".

Κι όσο για την κατάκτηση της νίκης και το μέγεθός της είπε: " Περίμενα και ήθελα την νίκη γιατί δουλεύουμε μόνο για αυτό. Δεν περίμενα ένα 0-4 με τους ποδοσφαιριστές μου να προσπάθησαν πάρα πολύ και ήταν ένα αποτέλεσμα της πίστης που είχαμε αλλά δεν έχουμε καταφέρει απολύτως τίποτα. Δεν έχουμε καταφέρει απολύτως τίποτα και θα πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί για την συνέχεια".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ