ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Δεν μας έλειψε το πάθος"

Χιμένεθ:  "Δεν μας έλειψε το πάθος"
INTIME SPORTS

Στους νέους τραυματισμούς που είχε η ΑΕΚ, αλλά και στην αποβολή του Νταντόμο στάθηκε ο τεχνικός της Ένωσης Μανόλο Χιμένεθ στην Συνέντευξη Τύπου

Σε ένα ακόμη παιχνίδι η ΑΕΚ βγήκε λαβωμένη, με τους νέους τραυματισμούς που είχε και την αποβολή του Νταντόμο. Σε αυτό το γεγονός στάθηκε κυρίως ο τεχνικός της ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

" Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο βρεθήκαμε σε μεγάλη δυσκολία, με δυο τραυματισμούς αλλά κυρίως με την αποβολή. Με συσσώρευση κούραση από τα πολλά παιχνίδια, το να κάνουμε δυο αναγκαστικές αλλαγές συν την αποβολή, μόνο πολλοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές μπορούν να αντέξουν κάτι τέτοιο. Και είναι οι δικοί μας και το απέδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο", είπε αρχικά ο Χιμένεθ και συνέχισε:

" Αντιμετωπίζαμε μια ομάδα που είναι ανταγωνιστική. Ξέραμε πως ο Πανιώνιος θα έδινε τα πάντα. Μας δημιούργησαν δυο κλασικές ευκαιρίες για γκολ και μας έδωσε λύση ο Σάχα. Στο τέλος υπήρξε μια ισορροπία. Με τον τραυματισμό του Δέλλα και του Ντιόπ και με την αποβολή του Νταντόμο, χάθηκε όλη η ισορροπία.

Με έναν παίκτη λιγότερο, δεν υπήρχαν τόσες ευκαιρίες. Θεωρώ πως το γκολ που δεχθήκαμε θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει. Δεν μας έλειψε το πάθος. Καμία φορά τα πράγματα βγαίνουν καλύτερα και χειρότερα. Πάντα η ομάδα, ακόμα και όταν δεν είναι αποτελεσματική, θέλει να κάνει κάτι καλό.

Είναι και οι δυο ποδοσφαιριστές που χάσαμε, ιδιαίτεροι. Σε καίριες θέσεις. Και δεν είναι μόνο οι αναγκαστικές αλλαγές. Είναι πως σου μένει μόνο μια αλλαγή. Και έχεις παίκτες στο γήπεδο με μεγάλη κούραση και φθορά
".

Στην προπόνηση που γίνεται και για την κόπωση που έχει η ομάδα ανέφερε: " Δεν κάνουμε και πολλή προπόνηση. Αυτό είναι το πρόβλημα. Όταν παίζεις Τετάρτη και Κυριακή δεν έχεις άλλη επιλογή, από το να προσπαθείς να μαζέψεις δυνάμεις. Ότι δεν έχει δουλευτεί, δεν μπορεί να δουλευτεί τώρα.

Όταν είχαμε φτάσει να έχουμε επτά τραυματίες, αυτό αναγκάζει άλλους επτά να παίζουν συνέχεια. Προσπαθώντας να δώσεις κάποια λύση, αναγκάζεις κάποιους άλλους να φθαρούν και αυτό δεν τελειώνει ποτέ. Για να ανανεώσουμε τα χαφ, μπήκε ο Ντιόπ και έπαθε υποτροπή. Για να είμαστε ψηλά στην βαθμολογία, θα πρέπει να ζητάμε πολλά απ' όλους. Αν δεν έχεις ένα μεγάλο ρόστερ, με πολλούς παίκτες, πάντα κινδυνεύεις να έχεις απώλειες
".

Για την αποβολή επισήμανε: " Δεν έχω δει ακόμα την φάση της αποβολής. Μόνο αυτό που μου μετέφεραν οι παίκτες. Χάνει την μπάλα, τον πατά ο αντίπαλος και εκείνος σηκώνει το πόδι σαν κάτι αυθόρμητο. Το μόνο που μετράει όμως, είναι η απόφαση του διαιτητή. Την σέβομαι, αλλά αυτή η απόφαση μας σκότωσε".

Για τη μη χρησιμοποίηση του Γκερέιρο, είπε: " Ο Γκερέιρο είναι ένας παίκτης που ανακαλύφθηκε τώρα, μετά από ένα διάστημα που δεν αγωνίστηκε καθόλου. Ο Γκερέιρο δεν έκανε προετοιμασία, ήταν απομονωμένος και έχει παίξει στα τρία από τα πέντε ματς. Όλη την εβδομάδα αισθανόταν ενοχλήσεις από την μεγάλη προσπάθεια που έκανε την Πέμπτη. Βεβαίως και χρειαζόμαστε και τον Γκερέιρο και όλους στο 100%. Τους χρειαζόμαστε όλους".

Τέλος, για τους τραυματισμούς των Δέλλα και Ντιόπ τόνισε: " Ο Δέλλας έχει υπερφόρτωση στον προσαγωγό. Με τον τραυματισμό του Μανωλά, δεν μπορούσαμε να ξεκουράσουμε τον Δέλλα ή τον Νασούτι. Είναι ένα πρόβλημα που έπρεπε.

Ανησυχώ πιο πολύ με τον Ντιόπ. Όλες οι μαγνητικές που έκανε αυτή την εβδομάδα ήταν θετικές. Ήταν 100% έτοιμος, αλλά η ενόχληση ήρθε στο ίδιο σημείο. Είναι κάτι που δεν μπορούν να ελέγξουν ούτε οι γιατροί, ούτε και ο ίδιο
ς".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ