ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χαβίτο: "Δεν έχουμε άλλα περιθώρια"

Χαβίτο: "Δεν έχουμε άλλα περιθώρια"
Χαβίτο INTIME SPORTS

Ο Χαβίτο δεν έκρυψε τη χαρά του για το πρώτο (και μάλιστα εντυπωσιακό) γκολ του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έδωσε το σύνθημα ενόψει της συνέχειας. Τι είπε για το βραβείο του MVP ο Πάντελιτς.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Φρανθίσκο Χαβίτο μετά την εξαιρετική του εμφάνιση (ως δεξί μπακ) και το ακόμα πιο εξαιρετικό του γκολ κόντρα στην Δόξα Δράμας, όπου είναι και το πρώτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός άσος, σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι "Nova" μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε για την εμπειρία, ενώ υπογράμμισε πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια στον Ολυμπιακό.

"Είμαι πολύ χαρούμενους που σκόραρα στο πρώτο μου παιχνίδι στο αρχικό σχήμα. Αγωνίστηκα σε μια θέση την οποία δεν γνωρίζω καλά, αλλά προσπάθησα να κάνω το καλύτερο και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου.

Είχαμε άσχημη βραδιά στην Τρίπολη και χρειαζόμασταν οπωσδήποτε τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας άλλων βαθμών", υπογράμμισε ο Χαβίτο.

Πάντελιτς: "Ευχαριστώ στον κόσμο και στους δημοσιογράφους"

Από την πλευρά του, ο Μάρκο Πάντελιτς μπορεί να αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης (και όχι άδικα, αφού είχε δύο γκολ και μια ασίστ), αλλά δεν έκανε δηλώσεις λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων.

Ο Σέρβος ευχαρίστησε απλά για το βραβείο, τον κόσμο που τον αποθέωσε γι' άλλη μια φορά, αλλά και τους δημοσιογράφους που τον ψήφισαν MVP.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ