ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Χάνει το ντέρμπι με Τσέλσι ο Τόρες

Χάνει το ντέρμπι με Τσέλσι ο Τόρες
Τορές-Λίβερπουλ

Ο τραυματισμός που υπέστη ο Ισπανός φετινός αρχισκόρερ της Λίβερπουλ στο φιλικό Ισπανία-Γαλλία θα του στερήσει τη συμμετοχή στο ματς με τους "μπλε"

Ο Φερνάντο Τόρες τραυματίστηκε σε μία σύγκρουσή του με τον Λιλιάν Τουράμ, κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης Ισπανίας-Γαλλίας το βράδυ της Τετάρτης, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στο 22ο λεπτό, με τον 23χρονο να υποστηρίζει ότι θα προλάβει την αναμέτρηση στο "Στάμφορντ Μπριτζ", όμως οι εκτιμήσεις να είναι διαφορετικές.
"Χρειάζεται να μιλήσω με τον γιατρό, όμως νομίζω ότι θα χάσει το παιχνίδι. Συνήθως χρειάζεται να περάσει μία εβδομάδα όταν ένας παίκτης τραυματίζεται με αυτό τον τρόπο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος "πονοκεφαλιάζει"καθώς πέρα από τον "Ελ Τόρο" δεν θα έχει στη διάθεσή του άλλους τέσσερις βασικούς παίκτες.

Αυτοί είναι οι Ντάνιελ Άγκερ, Αντρέι Βορονίν, Αλβάρο Αρμπελόα και Φάμπιο Αουρέλιο, ο μέσος Τσάβι Αλόνσο είναι τιμωρημένος, ενώ ο Μπενίτεθ περιμένει με ανυπομονησία τον Χαβιέρ Μασεράνο να επιστρέψει από το Λος Άντζελες, όπου βρίσκεται για το αποψινό φιλικό της Αργεντινής με τη Γουατεμάλα.


TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ