CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Η Λίβερπουλ κοντράρεται με τη Βιγιαρεάλ για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ στο Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ στο Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ © 2022 JON SUPER/AP IMAGES

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βιγιαρεάλ στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό στο Champions League, που θα κρίνει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 28 Μαΐου. Οι κόκκινοι έχουν το προβάδισμα με δύο γκολ.

Η Βιγιαρεάλ υποδέχεται το βράδυ της Τρίτης (3/5) τη Λίβερπουλ στο Ceramica για την κρίσιμη ρεβάνς που θα κρίνει τον πρώτο φιναλίστ στον μεγάλο τελικό του Champions League, που θα διεξαχθεί στις 28 Μαΐου.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έκανε ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης στο Άνφιλντ, επικρατώντας στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα με 2-0 χάρη στο αυτογκόλ του Πέρβις Εστουπινιάν και το γκολ του Σαντιό Μανέ.

Θυμηθείτε τα highlights από το πρώτο ματς

Εκτός από το ενδιαφέρον για το εισιτήριο που κρίνεται για τον τελικό στην κορυφαία διασυλλογική υπάρχει ακόμα ένα λόγος που το παιχνίδι αυτό είναι σημαντικό τουλάχιστον για την Ελλάδα.

Ο λόγος είναι ότι η εξέλιξη της επικύρωσης του αποκλεισμού των ρωσικών ομάδων από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση και την επόμενη σεζόν είναι πολύ πιθανό να ευνοήσει τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Champions League.

Με λίγα λόγια, εάν το βράδυ της Τρίτης η Βιγιαρεάλ αποκλειστεί από τη Λίβερπουλ στα προκριματικά του Champions League, τότε ο Ολυμπιακός θα μπει αυτομάτως στον β' προκριματικό γύρο, ο οποίος εκκινεί στις 19 ή στις 20 Ιουλίου.

Ώρα και κανάλι

  • 22:00 Βιγιαρεάλ - Λίβερπουλ / COSMOTE SPORT 1 HD (2-0 υπέρ της Λίβερπουλ το αποτέλεσμα στον πρώτο ημιτελικό)
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ