VIRAL

Champions League: Σεκιουριτάς δεν άφηνε τον Χαβιέρ Σανέτι να μπει στην αίθουσα την ώρα της κλήρωσης της Ίντερ

Champions League: Σεκιουριτάς δεν άφηνε τον Χαβιέρ Σανέτι να μπει στην αίθουσα την ώρα της κλήρωσης της Ίντερ
PRINT SCREEN

Ο Χαβιέρ Σανέτι παραλίγο να χάσει την κλήρωση της Ίντερ στο Champions League αφού δεν κουβαλούσε μαζί του κάποια ειδική διαπίστευτση και ένας άνθρωπος ασφαλείας δεν του επέτρεπε να μπει στην αίθουσα, αφού δεν τον αναγνώρισε.

Το βράδυ της Κυριακής πανηγύρισε στην Ρώμη μία σπουδαία νίκη της Ίντερ επί της Λάτσιο που της επέτρεψε να βρεθεί στο +4 από την Γιουβέντους στην μάχη του σκουντέτο και μία ημέρα αργότερα ταξίδεψε στην Νιόν της Ελβετία για να την κλήρωση της φάσης των 16 του Champions League, ωστόσο η παρουσία του Χαβιέρ Σανέτι στην αίθουσα πέρασε από χίλια κύματα.

Και αυτό γιατί ο αντιπρόεδρος της Ίντερ έφτασε την τελευταία στιγμή στο Σπίτι του Ποδοσφαίρου, λίγα λεπτά πριν αρχίσει η διαδικασία της κλήρωσης, με τον Αργεντινό παλαίμαχο μεσοαμυντικό να μην έχει μαζί του κάποια διαπίστευση και να βρίσκει τον... μπελά του, με άνδρα ασφαλείας να μην του επιτρέπει την είσοδο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μάταια προσπαθούσε να περάσει χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα και χρειάστηκε η παρέμβαση τρίτων για να πειστεί ο άνδρας ασφαλείας και να του επιτρέψει να περάσει στην αίθουσα και να προλάβει live το συναπάντημα της Ίντερ με την Ατλέτικο, με το σχετικο video να γίνεται viral μέσω των social media.

TAGS VIRAL ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ