ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Champions League: Ο Χίτον περίμενε περίπου δύο δεκαετίες για την πρώτη του εμφάνιση με τη Γιουνάιτεντ

Ο Τομ Χίτο έκανε φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από 16 χρόνια
Ο Τομ Χίτο έκανε φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από 16 χρόνια PRINT SCREEN GLOMEX

Ο Τομ Χίτον στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γιουνγκ Μπόις πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα των Κόκκινων Διαβόλων έπειτα από 16 χρόνια από όταν υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στέρησε από τη Γιούνγκ Μπόις την όποια ελπίδα είχε για την 3η θέση του έκτου ομίλου του Champions League που θα έδινε την πρόκριση στο Europa League. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τους πρωτοπόρους κόκκινους διαβόλους να φτάνουν στους 11 πόντους και τους Ελβετούς να μένουν στην ουρά με πέντε βαθμούς.

Το παιχνίδι υπήρξε ιδιαίτερα σημαντικό για τον Τομ Χίτον, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του αγγλικού συλλόγου 16 χρόνια από τη χρονιά που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα.

Για την ακρίβεια, ο Άγγλος κίπερ, ο οποίος εντάχθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου το 2002 και ανέβηκε στην πρώτη ομάδα το 2005, περίμενε περίπου δύο δεκαετίες για την πρώτη του εμφάνιση με τους Red Devils.

Το 2010 ο 35χρονος τερματοφύλακας αποχώρησε από την ομάδα, έπειτα από διαδοχικούς δανεισμούς, με προορισμό την Κάρντιφ και επέστρεψε στο Ολντ Τράφορντ το περασμένο καλοκαίρι, με τους Άγγλους να τον αποκτούν ως ελεύθερο από την Άστον Βίλα.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ