CHAMPIONS LEAGUE

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γιουνγκ Μπόις 1-1: Οι κόκκινοι διάβολοι στέρησαν την ελπίδα από τους Ελβετούς

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ μάχεται με τον Μαρτίνς για την μπάλα στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γιούνγκ Μπόις
Ο Τζέσε Λίνγκαρντ μάχεται με τον Μαρτίνς για την μπάλα στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γιούνγκ Μπόις © 2021 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ισόπαλο 1-1 το παιχνίδι ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάτεντ και την Γιούνγκ Μπόις, με τους Ελβετούς να μένουν εκτός Ευρώπης, καθώς με την ήττα δεν έχουν ελπίδα για την 3η θέση. Ο Γκρίνγουντ στο 9' άνοιξε το σκορ, ισοφάρισε ο Ρίντερ στο 42'.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στέρησε από την Γιούνγκ Μπόις την όποια ελπίδα για την 3η θέση του έκτου ομίλου του Champions League που θα έδινε την πρόκριση στο Europa League. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1 με τους πρωτοπόρους κόκκινους διαβόλους να φτάνουν στους 11 πόντους και τους Ελβετούς να μένουν στην ουρά με πέντε βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που άνοιξε το σκορ πριν ακόμη συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο στην αναμέτρηση. Στο 9' ο Σο έβγαλε τη σέντρα από τα αρισρτερά και ο Γκρίνγουντ με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το ματς ήταν ισορροπημένο με τη Γιουνάιτεντ να παραμένει επικίνδυνη ειδικά στην κόντρα και τη Γιούνγκ Μπόις με τη σειρά της να επιχειρεί να φτάσει στην ισοφάριση. Την οποία πέτυχε τελικά στο 42'. Έπειτα από κακή συνεργασία του Φαν Ντε Μπέεκ, ο Ρίντερ έκλεψε την μπάλα και με ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-1.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε στο δεύτερο μέρος με διάθεση να γίνει πιεστική αν και είχε πολλές αλλαγές, ωστόσο σύντομα η Γιούνγκ Μπόις έδειξε την παρουσία της.

Μάλιστα στο 66ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Μασέιρας που έφυγε άουτ. Οι Ελβετοί έμειναν μπροστά μέχρι το φινάλε, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν το πολύτιμο γκολ που θα τους κρατούσε ζωντανούς.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χέντερσον (68' Χίτον), Σο (61' Μενγκί), Μπαϊγί, Μάτιτς, Γουάν-Μπιζάκα, Μάτα (89' Σαβάζ), ντε Μπέεκ, Ντιαλό (68' Σορετίρ), Λίνγκαρντ (89' Ίγκμπαλ), Ελανγκά, Γκρίνγουντ

Γιούνγκ Μπόις: Φάιβρ, Μασέιρας, Καμαρά (77' Λάουπερ), Λούστενμπεργκερ, Λεφόρτ, Περέιρα, Αμπίσερ (62΄Σιέρο), Ελία, Ρίντερ (62΄Χέφτι), Νγκαμαλέου, Σιμπετσό (62' Κανγκά), Ελία (87' Μάιερ)

Η βαθμολογία

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ