ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Χάμαν για Λεβαντόβσκι: "Κανείς δεν ξέρει αν θα σκοράρει σε έναν χρόνο, πόσο μάλλον σε δύο"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο παιχνίδι της Μπάγερν κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ για τους 16 του Champions League.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο παιχνίδι της Μπάγερν κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ © 2022 MATTHIAS SCHRADER/ AP IMAGES

Αρκετά σκληρή ήταν η κριτική που άσκησε στον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ο παλαίμαχος μέσος της Μπάγερν, Ντίτμαρ Χάμαν, ο οποίος τον κατηγόρησε για τις διαπραγματεύσεις με άλλους συλλόγους, ενώ διαφώνησε και με τις απαιτήσεις του.

Ουδείς γνωρίζει αν τη νέα σεζόν ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι θα αγωνίζεται με την Μπάγερν, δεδομένου ότι ο Πολωνός σταρ όπως αναφέρουν δημοσιεύματα θέλει να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Όπως ο ίδιος ανακοίνωσε σύντομα θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον γερμανικό σύλλογο για την ανανέωσή του, ενώ την ίδια στιγμή η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις.

Από την πλευρά τους βέβαια, οι Βαυαροί δεν δείχνουν διατεθειμένοι να επιτρέψουν στον 33χρονο να φύγει από το Μόναχο πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του. Ο παλαίμαχος μέσος της Μπάγερν, Ντίτμαρ Χάμαν, άσκησε μάλιστα έντονη κριτική στον Λεβαντόβσκι για το γεγονός ότι διαπραγματεύεται με άλλους συλλόγους.

"Λέει ότι είναι μια δύσκολη κατάσταση για εκείνον. Θα ήθελα να τον ρωτήσω αν τα τελευταία πέντε χρόνια, όταν φλέρταρε με διαφορετικούς συλλόγους κάθε καλοκαίρι, σκέφτηκε ότι ήταν μια δύσκολη κατάσταση για τον σύλλογο; Άλλωστε, οι μεταγραφικές εικασίες με το όνομά του επαναλαμβάνονταν κάθε χρονιά, είτε ήταν η Μάντσεστερ Σίτι είτε η Ρεάλ", δήλωσε στο Sky90.

Ο 38χρονος συνέχισε: "Δεν είπε καν πόσο χαρούμενος ήταν στο Μόναχο ή ότι ήταν εδώ που κέρδισε όλα τα τρόπαια. Δεν είναι πια 24, είναι σχεδόν 10 χρόνια μεγαλύτερος.

Δεν μπορεί να περιμένει ότι ο σύλλογος θα του προσφέρει μεγαλύτερο συμβόλαιο. Κανείς δεν ξέρει αν θα σκοράρει σε έναν χρόνο, πόσο μάλλον σε δύο χρόνια. Κανείς δεν μπορεί να το εγγυηθεί". Θυμίζουμε πως ο Πολωνός φορ ζητά διετές συμβόλαιο ανανέωσης, ενώ ο σύλλογος επιθυμεί να επεκτείνει τη συνεργασία τους για ακόμα έναν χρόνο.

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ