ΜΠΑΓΕΡΝ

Λεβαντόβσκι για το μέλλον του στην Μπάγερν: "Θα υπάρξει σύντομα συνάντηση"

Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει γκολ του στο Μπάγερν - Βιγιαρεάλ στο Champions League.
Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει γκολ του στο Μπάγερν - Βιγιαρεάλ 2022 AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Μπάγερν ρωτήθηκε για το μέλλον τους στους Βαυαρούς αναφέροντας πως σύντομα θα υπάρξει συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας.

Η Μπάγερν επικράτησε 3-1 της Ντόρτμουντ και πανηγύρισε τον 10ο σερί τίτλο της στην Bundesliga. Αυτό δεν αποκλείεται να είναι και το τελευταίο πρωτάθλημα του Λεβαντόβσκι με τη φανέλα των Βαυαρών.

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει το πρέσινγκ, ενώ η Μπάγερν είναι διατεθειμένη να δεχθεί προτάσεις για τον Πολωνό το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο δεν είναι πρόθυμη να τον παραχωρήσει για λιγότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Ντόρτμουντ, ο Λέβα ρωτήθηκε από το γερμανικό Sky για το μέλλον του. Ο στράικερ της Μπάγερν τόνισε πως σύντομα θα υπάρξει συνάντηση, ενώ η κατάσταση με τις συνεχείς φήμες δεν είναι καθόλου εύκολη για εκείνον.

"Θα υπάρξει σύντομα συνάντηση, αλλά δεν έχει γίνει μέχρι τώρα κάτι το ιδιαίτερο. Παρατηρώ και εγώ τι γίνεται. Η κατάσταση δεν είναι εύκολη για εμένα" ανέφερε συγκεκριμένα, ενώ απέφυγε να απαντήσει για το αν θέλει να παραμείνει στην Μπάγερν. Το μόνο σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι προβλέπεται "καυτό".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ