ΜΠΑΓΕΡΝ

Σαλιχάμιτζιτς για Λεβαντόβσκι: "Δεν τον πουλάμε στην Μπαρτσελόνα για 40-50 εκατ. ευρώ"

Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Βιγιαρεάλ
Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Βιγιαρεάλ © 2022 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, απέκλεισε το ενδεχόμενο ο γερμανικός σύλλογος να πουλήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην Μπαρτσελόνα για 40-50 εκατ. ευρώ, τονίζοντας πως δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο.

Τη στιγμή που ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από την Μπάγερν, ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Χασάλ Σαλιχάμιτζιτς, απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και στο Μόναχο ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις μαζί του, προκειμένου να τον πείσουν να ανανεώσει.

Από τη μεριά της, η Μπαρτσελόνα συνεχίζει το πρέσινγκ για την απόκτηση του Πολωνού σταρ, ενώ δημοσιεύματα ήθελαν την Μπάγερν να είναι διατεθειμένη να δεχθεί προτάσεις. Ωστόσο, αυτό το διέψευσε ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών,

"Σίγουρα αποκλείω το ενδεχόμενο ο Λεβαντόβσκι να φύγει από τον σύλλογο το καλοκαίρι. Θα ξεκινήσουμε τις διαπραγματεύσεις και μετά θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023. Το τι θα συμβεί μετά δεν είναι ακόμα σίγουρο.

"Φυσικά και η Μπάγερν θέλει να τον κρατήσει. Εκτιμάται ιδιαίτερα και οι οπαδοί τον αγαπούν. Αλλά είναι ο πιο κερδισμένος στον σύλλογο. Πρέπει επίσης να δούμε τις οικονομικές μας δυνατότητες και πόσα χρήματα έχουμε.

Έχω μιλήσει μαζί του. Θα μιλήσουμε επίσης με τον ατζέντη του. Έχουμε τον καλύτερο επιθετικό στον κόσμο και είμαστε περήφανοι για αυτό", τόνισε ο Σαλιχάμιτζιτς στις δηλώσεις του στο Sky Sports.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ