ΑΡΗΣ

Χαλκιάς: "Γιορτή με τη Μάλτα"

Χαλκιάς: "Γιορτή με τη Μάλτα"
Χαλκιάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Γιορτή για την χώρα μας, χαρακτήρισε το παιχνίδι με την Μάλτα, ο Κώστας Χαλκιάς, ο οποίος μίλησε και για τον Άρη

Για τον Άρη και την Εθνική ομάδα μίλησε στο Αθλητικό Metropolis ο Κώστας Χαλκιάς. Ο υψηλόσωμος διεθνής τερματοφύλακας του Άρη στάθηκε στο συνδυασμό αποτελέσματος και καλού ποδοσφαίρου, που αποδίδουν οι "κίτρινοι", ενώ πρόσθεσε πως το προσεχές παιχνίδι της πρωταθλήτριας Ευρώπης με αντίπαλο την Μάλτα θα είναι μια γιορτή για τη χώρα μας.
"Είναι η όμορφη πλευρά του ποδοσφαίρου, η επιβράβευση για τις επιτυχίες. Η ικανοποίηση που νιώθουμε είναι ότι γίνεται μια καλή προσπάθεια και δίνουμε χαρά στους Έλληνες φιλάθλους.

Πλην των αποτελεσμάτων που παίρνουμε, παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο. Όταν παίζεις με παίκτη λιγότερο, τα πράγματα είναι δύσκολα και πρέπει να υπερβάλλεις εαυτό. Εμείς αυτό κάναμε στο Περιστέρι και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά", επισήμανε ο Χαλκιάς για τη νίκη επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι το απόγευμα της Κυριακής.

Αναφερόμενος στην λογική που υπάρχει στην ομάδα του Άρη είπε: "Η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν παίζει για κάποιο συγκεκριμένο στόχο, αγωνίζεται για να κάνει μια ομάδα που θα παίζει πολύ καλά. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν το λέω για να μπερδέψω τους αντιπάλους. Η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δύσκολη σε όλους τους θεσμούς και πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο πολύ".

Ο Χαλκιάς στάθηκε και στον τραυματισμό του Θανάση Παπάζογλου λέγοντας πως: "Μας στεναχώρησε πολύ η ατυχία του Σάκη Παπάζογλου. Είναι όμως νέος και έχει όλα τα φόντα να κάνει μια μεγάλη καριέρα".

Για την συνέχεια της πορείας στον όμιλο του Κυπέλλου UEFA ο διεθνής τερματοφύλακας του Άρη δήλωσε: "Στον όμιλο του UEFA με 5 ή 6 βαθμούς θα εξασφαλίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι στην Μπόλτον και να κερδίσουμε μετά στην έδρα μας την Μπράγκα".

"Γιορτή με τη Μάλτα"

Για την Εθνική ομάδα, ο διεθνής τερματοφύλακας του Άρη τόνισε πως: "Με τη Μάλτα θα είναι ένα παιχνίδι γιορτή. Μετά την προσπάθεια σε όλη την προκριματική φάση, θα γιορτάσουμε. Εκπροσωπούμε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Και με τη Μάλτα και με την Ουγγαρία θα δείξουμε την απαραίτητη σοβαρότητα για να πάρουμε άλλους 6 βαθμούς, που είναι αναγκαίοι για το μέλλον", για να καταλήξει: "Βεβαίως, ας μην κρυβόμαστε, έχουμε το μυαλό μας και στην κλήρωση της τελικής φάσης".

Η βράβευση του Νεμπεγλέρα

Η βράβευση του αρχηγού του Άρη, Κώστα Νεμπεγλέρα, ως πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 7ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στις 12:45, στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρο Σκόρδα.

Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης Νέτο, Ντιόγο Σιστόν και Μάρκο Αουρέλιο πήραν άδεια και ταξίδεψαν στην πατρίδα τους τη Βραζιλία με τους τρεις να ενσωματώνονται ξανά στις προπονήσεις την ερχόμενη Δευτέρα.





















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ