EUROPA LEAGUE

Χαλίλχοτζιτς: "Δεν άξιζαν τη νίκη οι Έλληνες"

Χαλίλχοτζιτς: "Δεν άξιζαν τη νίκη οι Έλληνες"

Απογοητευμένος και πικραμένος από τον αποκλεισμό και την ήττα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ από τον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός της ομάδας, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έξιζε τη νίκη και στα δύο μεταξύ τους ματς.

Ο Βόσνιος τεχνικός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μίλησε με ιδιαίτερα σκληρά λόγια για τους "ασπρόμαυρους".

Βέβαια, από την κριτική του δεν ξέφυγαν ούτε οι παίκτες του, τους οποίους χαρακτήρισε άπειρους και αφελής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαχίντ Χαλίλχοζιτς:

"Είμαι απογοητευμένος και πικραμένος. Οι αντίπαλοί μας είχαν μόνο ένα σουτ στην εστία μας και πέτυχαν ένα γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Έχω την εντύπωση ότι και στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, οι Έλληνες δεν άξιζαν τη νίκη."

Για την εμφάνιση της ομάδας του: "Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί. Μετά παίζαμε αυθόρμητα χωρίς συνδυασμούς και στην πρώτη ευκαιρία του ΠΑΟΚ δεχθήκαμε το γκολ. Είχανε όλοι τους (σ.σ οι παίκτες της Ντιναμό) μία μεγάλη ευκαιρία. Όμως, ήταν άπειροι και αφελείς, ενώ σε μερικές περιπτώσεις δεν δείξανε την απαιτούμενη ποιότητα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν πολέμησαν οι παίκτες μου. Και εγώ προσπάθησα να αλλάξω κάτι, αλλά δεν ήταν αρκετό για να πετύχουμε κάτι καλό."

Για τον κόσμο της Ντιναμό: "Λυπάμαι για όλους αυτούς τους οπαδούς που γέμισαν το "Μάξιμιρ". Δυστυχώς, ο αποκλεισμός αυτό είναι ένα πικρό χάπι που πρέπει να πιουν. Ωστόσο, η Ντιναμό κοιτάει μπροστά και συνεχίζει."

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ