ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Χάλαντ: "Ο Μιλόσεβιτς με αποκάλεσε 'πόρνη' και σας διαβεβαιώνω ότι δεν είμαι"

Ο Έρλινγκ Χάλαντ της Νορβηγίας σε στιγμιότυπο κόντρα στη Σερβία για το Nations League 2022-2023 στο "Ράικο Μίτιτς", Βελιγράδι | Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022
Ο Έρλινγκ Χάλαντ της Νορβηγίας σε στιγμιότυπο κόντρα στη Σερβία για το Nations League 2022-2023 στο "Ράικο Μίτιτς", Βελιγράδι | Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 © 2022 DARKO VOJINOVIC/ASSOCIATED PRESS

Ο Έρλινγκ Χάλαντ ήταν απολαυστικός έπειτα από τα δύο γκολ που σημείωσε στη νίκη της Νορβηγίας μέσα στη Σουηδία και αποκάλυψε τι συνέβη με τον αντίπαλό του, Αλεξάντερ Μίλόσεβιτς.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ σημείωσε δύο γκολ για τη Νορβηγία και την οδήγησε σε μία σπάνια νίκη επί της Σουηδίας με 2-1 στη League B του Nations League. Ως πρωταγωνιστής του αγώνα, μίλησε στις κάμερες και αποκάλυψε ένα περιστατικό που είχε με τον αντίπαλό του στο χορτάρι, Αλεξάντερ Μιλόσεβιτς.

Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός έκανε trash talking στον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος δεν πτοήθηκε και απάντησε καταλλήλως με τις... πράξεις του.

"Αρχικά, με αποκάλεσε 'πόρνη' και σας διαβεβαιώνω ότι δεν είμαι. Στη συνέχεια, μου είπε ότι θα μου σπάσει τα πόδια. Σκόραρα 1,5 λεπτό αργότερα. Όλα καλά", δήλωσε χαμογελώντας στο TV2 της Νορβηγίας.

Γι' αυτόν το λόγο, όταν πέτυχε το δεύτερο τέρμα του, ο Χάλαντ πήγε μπροστά από τον Μιλόσεβιτς και πανηγύριζε επιδεικτικά, με "χειρονομίες κοροϊδίας", σύμφωνα με τη σουηδική Aftonbladet.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ NATIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ