ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Χάλαντ: Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ τα φαβορί για τον Νορβηγό σταρ

Ο Ερλίνγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ στο Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ
Ο Ερλίνγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ στο Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ © 2022 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Σύμφωνα με το Athletic, η Μάντσεστερ Σίτι και η Ρεάλ είναι τα φαβορί για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάλαντ, ο οποίος θα αποφασίσει το ερχόμενο διάστημα σχετικά με το μέλλον του.

Από τα πιο καυτά ονόματα της μεταγραφικής αγοράς παραμένει ο Έρλινγκ Χάλαντ. Όπως αναφέρει το Athletic, ο Νορβηγός σταρ αναμένεται να πάρει την απόφασή του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του τις ερχόμενες εβδομάδες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, Μπάγερν και Μπαρτσελόνα έχουν βρεθεί σε συζητήσεις με τον Χάλαντ, ωστόσο δύο ομάδες είναι τα φαβορί για την απόκτησή του, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι.

Οι μερένγκες εκτός από τον Νορβηγό έχουν στο στόχαστρό τους και τον Κίλιαν Εμπαπέ. Μάλιστα, πρώτος τους στόχος είναι ο Γάλλος παίκτης των Παριζιάνων, αλλά δεν θα αφήσουν την περίπτωση του Χάλαντ, αν τους παρουσιαστεί η ευκαιρία.

Η Μάντσεστερ Σίτι καραδοκεί επίσης. Οι πολίτες δεν επιθυμούν, όμως, να τραβήξει αρκετά η υπόθεση και αν συμβεί αυτό, τότε θα κοιτάξουν άλλες περιπτώσεις για το κέντρο της επίθεσης. Πάντως, μόνο οι δύο παραπάνω ομάδες είναι ικανές να αντέξουν το κόστος μίας τέτοιας μεταγραφής, όπως αναφέρει το Athletic.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα μπορούσε επίσης να κινηθεί για τον Χάλαντ, όμως ο Νορβηγός επιθετικός δεν θέλει να αγωνιστεί στη Ligue 1. Ο Χάλαντ έχει 20 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την Ντόρτμουντ με 23 γκολ και έξι ασίστ. Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι ενεργοποιείται ρήτρα ύψους 75 εκατομμυρίων για όποια ομάδα θέλει να κάνει δικό της τον στράικερ των Βεστφαλών.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ