ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Χάλαντ: Η πολυτελής συλλογή αυτοκινήτων του Νορβηγού επιθετικού της Σίτι

Manchester City's Erling Haaland celebrates with the trophy after winning the Champions League
Manchester City's Erling Haaland celebrates with the trophy after winning the Champions League © 2023 FRANCISCO SECO/ AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ είναι λάτρης των αυτοκινήτων. Η πολυτελής συλλογή του Νορβηγού επιθετικού της Σίτι περιλαμβάνει αυτοκίνητα Rolls-Royce, Range Rover, Audi και Mercedes

Εκτός από το ποδόσφαιρο, ο Έρλινγκ Χάλαντ έχει ακόμα μία μεγάλη αδυναμία. Τα αυτοκίνητα. Η πολυτελής συλλογή του περιλαμβάνει Rolls-Royce, Range Rover, Audi και Mercedes και μαρτυρά τη λατρεία του για την ταχύτητα.

Ο Νορβηγός επιθετικός έχει εκπληκτική συλλογή αυτοκινήτων, μόλις στα 22 του χρόνια. Οι ετήσιες απολαβές του Χάλαντ είναι της τάξης των 50.000.000€ άλλωστε, ένα ποσό που του επιτρέπει -και με το παραπάνω- να γεμίζει το γκαράζ του με πανάκριβα αυτοκίνητα.

Ωστόσο, οι επιλογές του, μας δείχνουν την ξεκάθαρη προτίμησή του στα SUV.

Rolls-Royce Cullinan

Το πιο ακριβό και πολυτελές αυτοκίνητο της συλλογής του είναι μία λευκή Rolls-Royce Cullinan. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που έχουν στην κατοχή τους μεταξύ άλλων ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Τιμπό Κουρτουά. Η αξία του συγκεκριμένου μοντέλου υπολογίζεται σε 280.000 ευρώ, αλλά μπορεί να ξεπεράσει και τις 350.000 ευρώ εάν εξοπλιστεί με έξτρα επιλογές του ιδιοκτήτη.

Η Rolls-Royce Cullinan ξεχωρίζει με την εκκεντρική της εμφάνιση αλλά και με τους 570 ίππους του ατμοσφαιρικού V12 κινητήρα, που δίνει εκρηκτικές επιδόσεις: 250km/h.

Range Rover

Το επόμενο αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορεί συχνά στην Αγγλία είναι ένα Range Rover. Πρόκειται για ένα πολύ πιο διακριτικό αυτοκίνητο. Πιθανότατα ο Χάλαντ έχει στην κατοχή του την P510e First Edition, με 3λιτρο 6κύλινδρο turbo βενζίνης, κινητήρα, επαναφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα (plug-in hybrid) και απόδοση 510 ίππων και 560 Nm ροπής, 0-100 km/h σε 5,4’’ και τελική ταχύτητα 242 km/h.

Mercedes-AMG GLE Coupe

Ένα ακόμα μοντέλο, που ο ποδοσφαιριστής χρησιμοποιούσε κυρίως όταν αγωνιζόταν στην Ντόρτμουντ, είναι η Mercedes-AMG GLE Coupe. Το γερμανικό SUV με το σήμα AMG έχει τελική ταχύτητα 280 km/h χάρη στους 612 ίππους που παράγει ο αλουμινένιος V8 κινητήρας του.

Audi RS6

Τέλος η συλλογή του ολοκληρώνεται με το Audi RS6 Avant. Ο Νορβηγός έχει στην κατοχή του, την έκδοση Performance, με εκπληκτικές επιδόσεις στους 630 ίππους και 850 Nm ροπής, κάτι που του επιτρέπει να φτάσει τα 280km/h και 0-100km/h σε 3,4''.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ