ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Χάλαντ: Τα αστεία μπόνους στο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι εκτοξεύουν τις απολαβές του

Ο Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ του στο Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ του στο Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2022 AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Έρλινγκ Χάλαντ δεν είναι απλά ο καλύτερος παίκτης της φετινής σεζόν, είναι και ο πιο ακριβοπληρωμένος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, που αποκαλύπτει μία σημαντική πληροφορία για τα μπόνους του.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ αποτελεί το πρόσωπο της σεζόν μέχρι στιγμής, αφού σε δώδεκα αγώνες με τη Μάντσεστερ Σίτι έχει προλάβει να σκοράρει 19 φορές σε Premier League και Champions League.

Ο 22χρονος Νορβηγός αποκτήθηκε από τους "πολίτες" το καλοκαίρι για 60.000.000 ευρώ, βάσει της ρήτρας αποδέσμευσης που υπήρχε στο συμβόλαιό του με την Ντόρτμουντ, ενώ κάποιες προμήθειες για τους ανθρώπους που εργάστηκαν για τη μεταγραφή δεν ήταν τέτοιες που προβλημάτισαν τους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η μεγαλύτερη δαπάνη δεν ήταν το ποσό της μεταγραφής, αλλά το συμβόλαιο που προσέφεραν στον διεθνή επιθετικό και δεν είναι αυτό που έχει διαρρεύσει εδώ και μερικούς μήνες.

Η υπογραφή του Χάλαντ μέχρι το καλοκαίρι του 2027 συνοδεύτηκε από μία πληροφορία ότι οι απολαβές του ανέρχονται σε 17.700.000 ετησίως. Το ποσό αυτό πλησιάζει εκείνα των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών της Premier League, όπως ο συμπαίκτης του, Κέβιν ντε Μπρόινε, αλλά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτό που δεν είχε διευκρινιστεί όμως είναι πως αυτό το ποσό αφορά τις απλές, ετήσιες απολαβές του και όχι τα μπόνους ή τα πριμ που πάντα συνοδεύουν τέτοιου είδους συμβόλαια.

Το αγγλικό μέσο υποστήριξε την Πέμπτη ότι οι πραγματικές ετήσιες απολαβές του Χάλαντ είναι περίπου τριπλάσιες, αν επιμεριστούν τα πριμ ανά έτος και αν ο ποδοσφαιριστής πιάσει τα μπόνους του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι στόχοι για τα περισσότερα μπόνους είναι πολύ απλοί κι έτσι η Daily Mail υπολογίζει ότι θα τους πετύχει σίγουρα κι έτσι οι πραγματικές ετήσιες απολαβές του Χάλαντ θα είναι της τάξης των 50.000.000.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ