ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Campeones, Campeones..."

"Campeones, Campeones..."
Ραούλ

Η Ρεάλ αναδείχτηκε πρωταθλήτρια για το 2007. Η Βασίλισσα στο θρόνο της μετά από 4 χρόνια. Videos

Οι δρόμοι της Μαδρίτης γέμισαν από περίπου 100.00 φιλάθλους των "μερένγκες" που θέλησαν να αποθεώσουν τους θριαμβευτές μιας δύσκολης χρονιάς. Το... ραντεβού ήταν μπροστά στο άγαλμα της Θεάς Κυβέλης, το σύμβολο της πόλης αλλά και το σημείο των πανηγυρισμών για τους μαδριλένους στις χαρές της Βασίλισσας.
Το... κερασάκι της βραδιάς ήρθε όταν η Θεά Κυβέλη... ντύθηκε στα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης από τα χέρια του Ραούλ, ο οποίος πάνω σε ένα γερανό, έφτασε στο ύψος της Θεάς και ως αρχηγός της φόρεσε το κασκόλ της πρωταθλήτριας Ισπανίας.

Φυσικά μαζί με τον Ραούλ ήταν και όλοι οι συμπαίκτες του αλλά και το τεχνικό τιμ, πάνω σε ένα από τα γνωστά... αγγλικά λεωφορεία, στολισμένο στα χρώματα της Ρεάλ και στο οποίο αναγραφόταν η λέξη "Campeones" (Πρωταθλητές) αλλά και ο αριθμός "30" όπου είναι τα πρωταθλήματα της ομάδας.

Πάντως, τα έκτροπα δεν έλειψαν και φίλαθλοι της Ρεάλ συνεπλάκησαν με αστυνομικές δυνάμεις. Αυτό για να δούμε πως τελικά... συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ο τεχνικός της "βασίλισσας", Φάμπιο Καπέλο, δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του: "Είμαι πανευτυχής. Θέλω να συνεχίσω στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, αν και η απόφαση αυτή δεν είναι στο χέρι μου. Θα πρέπει να μιλήσω πρώτα με τη διοίκηση". Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ρεάλ, Ραμόν Καλντερόν, τόνισε:

"Η μεγάλη Ρεάλ επέστρεψε! Καταφέραμε κάτι πολύ σημαντικό. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα με νέα ηγεσία, νέο προπονητή και νέο αθλητικό διευθυντή. Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου τυχερό άνθρωπο, αλλά φέτος ξόδεψα όλη μου την τύχη. Τα συγχαρητήρια αξίζουν όμως στους παίκτες, γιατί η τύχη δεν έχει καμία σημασία αν δεν την κυνηγήσεις εσύ ο ίδιος."



Για το θέμα του Φάμπιο Καπέλο, μίλησε ο Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς, τεχνικός διευθυντής της ισπανικής ομάδας, αλλά δεν ξεκαθάρισε τα πράγματα: "Ο Καπέλο έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια, Τώρα πρέπει να γιορτάσει την κατάκτηση του τίτλου και σύντομα θα συναντηθούμε για να αποφασίσουμε. Αυτή η ομάδα πέρασε πολλά μέσα σε αυτή τη χρονιά, αλλά τώρα είναι η στιγμή της χαράς."


Οι ομάδες που θα παίξουν Ευρώπη και έκείνες που υποβιβάστηκαν

Ρεάλ Μαδρίτης:

Πρωταθλήτρια- Απευθείας στους ομίλους του Champions League
Μπαρτσελόνα: Δεύτερη- Απευθείας στους ομίλους του Champions League
Σεβίλλη: Τρίτη- Προκριματικά Champions League
Βαλένθια: Τέταρτη- Προκριματικά Champions League

Βιγιαρεάλ: UEFA
Σαραγόσα: UEFA
Χετάφε : UEFA Από το κύπελλο
Ατλέτικο: Ιντερτότο

Υποβιβάστηκαν: Θέλτα, Σοσιεδάδ, Ταραγόνα

Οι κατακτήσεις:



Ρεάλ Μαδρίτης: 30
Μπαρτσελόνα: 18
Ατλέτικο Μαδρίτης: 9
Αθλέτικ Μπιλμπάο: 8
Βαλένθια: 6
Ρεάλ Σοσιεδάδ: 2
Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Σεβίλη, Ρεάλ Μπέτις: 1

Δείτε τα γκολ της ανατροπής που χάρισε τον τίτλο στη Ρεάλ και στιγμές από τους πανηγυρισμούς













































TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ