BUNDESLIGA

Bundesliga: Μεγάλο διπλό της Αρμίνια στη Λειψία, συνεχίζεται η άνοδος της Άιντραχτ

Οι παίκτες της Αρμίνια πριν από τον αγώνα με την Ντόρτμουντ
Οι παίκτες της Αρμίνια πριν από τον αγώνα με την Ντόρτμουντ ASSOCIATED PRESS

H Αρμίνια πήρε βαθμολογική ανάσα επικρατώντας 2-0 της Λειψίας εκτός έδρας. Η άνοδος της Άιντραχτ συνεχίζεται, καθώς νίκηε με 1-0 την Μάιντζ. Έσωσε τον βαθμό στο φινάλε η Χόφενχαϊμ.

Με πέντε απογευματινά παιχνίδια συνεχίστηκε η 17η αγωνιστική της Bundesliga. Η Αρμίνια Μπίλεφελντ πήρε μία μεγάλη νίκη στην έδρα της Λειψίας με 2-0 και πήρε βαθμολογική ανάσα καθώς έφτασε τους 16 πόντους. Οι ταύροι έμειναν στους 22 πόντους και έχασαν έδαφος για την πρώτη εξάδα.

Ο Σέρα άνοιξε το σκορ στο 57ο λεπτό. Ο Κλος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και έφερε σε δύσκολη θέση τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, ο Οκουγκάβα έκανε το 2-0, το οποίο και το τελικό αποτέλεσμα.

Η Χόφενχαϊμ έσωσε τον πόντο στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού κόντρα στην Γκλάντμπαχ. Ο Εμπολό είχε ανοίξει το σκορ στο 35ο λεπτό, με τον Ακπογκούμα να φέρνει το ματς στα ίσα στο 90+3'. Στην 4η θέση με 28 πόντους η Χόφενχαϊμ, 13η με 19 η Γκλάντμπαχ.

Η Άιντραχτ είναι στο -1 από την 4η θέση συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία. Οι αετοί πήραν τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Μάιντζ με τον Λίντστρεμ να σκοράρει στο 35ο λεπτό.

Στους 27 πόντους βρίσκεται και η Ουνιόν Βερολίνου που πήρε το διπλό στην έδρα της Μπόχουμ με 1-0 χάρη στο γκολ του Μαξ Κρούζε. Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Γκρόιτερ Φιρτ και την Άουγκσμπουργκ.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της Bundesliga:

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΕΙΨΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ