ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αυτό είναι το deal του Ολυμπιακού για τον Κοστίνια

Ο Κοστίνια με τη φανέλα της Ρίο Άβε
Ο Κοστίνια με τη φανέλα της Ρίο Άβε PEDRO REIS/SPP/ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Ο λόγος της δημοσιοποίησης, από τώρα, της συμφωνίας για την αγορά του Κοστίνια από τον Ολυμπιακό και η καλοκαιρινή ένταξή του στο ρόστερ των "ερυθρόλευκων", οι οποίοι όντως κατέβαλλαν 2,5 εκατ. ευρώ για τον Πορτογάλο δεξιό μπακ αφήνοντας 30% των δικαιωμάτων του στη Ρίο Άβε, με τον ίδιο να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Προσθήκη δεξιού μπακ στον ορίζοντα, τον άμεσο τουλάχιστον, της μεταγραφικής ενίσχυσης του Ολυμπιακού δεν υπήρχε. Γι’ αυτό και προξένησε εντύπωση η πληροφορία που προέκυψε από την Πορτογαλία που έντυνε στα "ερυθρόλευκα" τον Κοστίνια, ακραίο οπισθοφύλακα της Ρίο Άβε.

Πληροφορία η οποία επιβεβαιώθηκε, με τον διεθνή με τις "μικρές" εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας αμυντικό να εντάσσεται στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι. Ο λόγος για την ολοκλήρωση και τη δημοσιοποίηση της συμφωνίας από τώρα είναι για να ενισχυθεί και η ταμειακή ρευστότητα της Ρίο Άβε, το μετοχικό κεφάλαιο της οποίας αναμένεται εντός του μήνα – βάσει σχετικής συμφωνίας – να περάσει το χαρτοφυλάκιο του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Έτσι, με τον Κοστίνια να ξεχωρίζει από το ρόστερ αποφασίστηκε να αγοραστεί από τον Ολυμπιακό άμεσα, να παραμείνει στη Ρίο Άβε ώστε να την ενισχύσει στην προσπάθεια παραμονής που κάνει στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και το καλοκαίρι να έρθει στην Ελλάδα.

Τα 2,5 εκατ. ευρώ που δημοσιοποιήθηκε ως αντίτιμο για τον 23χρονο δεξιό μπακ είναι το ακριβές ποσό του deal, οι πρόσθετες λεπτομέρειες σύμφωνα με όσα πληροφορήθηκε το SPORT24 επισημαίνουν η Ρίο Άβε διατηρεί 30% των δικαιωμάτων του Κοστίνια, με τον ίδιο να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ