ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Αβεβαιότητα στο στρατόπεδο της Βέρντερ

Αβεβαιότητα στο στρατόπεδο της Βέρντερ
Βέρντερ

Αβεβαιότητα υπάρχει στο στρατόπεδο της Βέρντερ Βρέμης καθώς πολλά συμβόλαια ποδοσφαιριστών λήγουν το καλοκαίρι

Η φετινή σεζόν είναι κρίσιμη στο στρατόπεδο της Βέρντερ καθώς οι στόχοι που οριοθετήθηκαν στην αρχή της χρονιάς μοιάζουν δύσκολο να επιτευχθούν. Έτσι φτάσαμε στο σημείο η ομάδα να μην ανανεώνει τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι, περιμένοντας να δει πως θα τελειώσει η χρονιά.
Συγκεκριμένα επτά περίπου ποδοσφαιριστές είναι σε "αναμμένα κάρβουνα" όσο αφορά την παραμονή τους στην Βέρντερ, αυτοί είναι οι Τιμ Μπορόφσκι, Ντάνιελ Γένσεν, Πέτρι Πάσανεν, Γιούρισα Βράνιες, Ιβάν Κλάζνιτς και Κρίστιαν Βάλντερ.

Ο μόνος ποδοσφαιριστής που δεν δείχνει να ανησυχεί είναι ο Πιέρ Γουόμε, μιας και ξέρει ότι μάλλον δεν θα γίνει καμία κουβέντα περί ανανέωσης. Μάλιστα δεν ακολούθησε την ομάδα στην χειμερινή προετοιμασία όντας τραυματίας εδώ και καιρό.

Πάντως παρά την αναμονή που βρίσκονται τα περισσότερα θέματα στον σύλλογο τρεις από τους επτά παίκτες θεωρείται ότι θα μείνουν, οι Γιένσεν, Πάσανεν και Βράνιες έχουν σημαντικό ρόλο στην πορεία την ομάδας φέτος και ο προπονητής τους θεωρεί σίγουρους για την νέα σεζόν.

Το “τρίο” έχει κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις μέχρι τώρα και μάλιστα το πιο εντυπωσιακό είναι ότι έχουν καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τα κενά των τραυματιών Φρίνγκς, Μπορόφκσι και Φρίτζ, πράγμα το οποίο έχει εκτιμηθεί δεόντως και από την διοίκηση της Βέρντερ.

Όσο αφορά τον Ντάνιελ Γένσεν ο ίδιος έχει δει την αξία του να εκτοξεύεται ψηλά, κάνοντας πολλές ομάδας της Ευρώπης, μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός, να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Ο ίδιος μάλιστα έχει πει πρόσφατα :” Είμαι 28 ετών και πλέον αρχίζω και σκέφτομαι τόσο εμένα όσο και την οικογένεια μου”.

Τα ίδια περίπου ισχύουν και για τον Μπορόφκσι καθώς η ομάδα φαίνεται έτοιμη να του προσφέρει καινούργιο συμβόλαιο, αλλά ο ίδιος θέλει περισσότερα χρήματα απ' όσα φαίνεται να του δίνονται, η Βέρντερ πάντως δεν έχει σκοπό να ξοδευτεί πολύ στην δική του περίπτωση. Ο Βράνιες μάλλον θα ανανεώσει μέχρι το 2011.

Το μέλλον των Κλάζνιτς, Πάσανεν και Βάλντερ θα ξεκαθαρίσει μετά το τέλος την φετινής σεζόν, και από το αν θα έχουν ικανοποιήσει με την απόδοση τους τον προπονητή τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το καλοκαίρι θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην Βρέμη.












TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ