ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ατζούν για Αλαφούζο: "Ήταν απελπισμένος, με ρωτούσε αν μπορούσα να πείσω τον Τερίμ να έρθει στην Ελλάδα"

Ο Τούρκος επιχειρηματίας και μεγιστάνας των μίντια, Ατζούν Ιλίτζαλι, παρακολουθεί αγώνα της Χαλ με την Έβερτον για το Κύπελλο Αγγλίας | 8 Ιανουαρίου 2022
Ο Τούρκος επιχειρηματίας και μεγιστάνας των μίντια, Ατζούν Ιλίτζαλι, παρακολουθεί αγώνα της Χαλ με την Έβερτον για το Κύπελλο Αγγλίας | 8 Ιανουαρίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGE

Ο Ατζούλ Ιλιτσαλί σε δηλώσεις του στην Τουρκία αναφέρθηκε στον Φατίχ Τερίμ και τον ερχομό του στον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Γιάννη Αλαφούζο που είναι φίλος του.

Ο Ατζούν Ιλιτσαλί αποκάλυψε σε δηλώσεις του στην Τουρκία το παρασκήνιο από το πώς ο Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αλαφούζος ήρθαν σε συμφωνία με τον Φατίχ Τερίμ τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο Τούρκος επιχειρηματίας γνωστός και ως "Mr Survivor" ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο ιδιοκτήτης των πρασίνων ήταν απελπισμένος και έμεινε έκπληκτος όταν του πρότεινε τον Φατίχ Τερίμ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ατζούν για Τερίμ - Παναθηναϊκό: "Ο πρόεδρος του Παναθηαϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, είναι φίλος μου. Ήταν πολύ λυπημένος και απελπισμένος. Παρόλου που έκανε μια σοβαρή επένδυση, η ομάδα δεν απέδιδε αυτά που ήθελε. Πέρυσι είχαν μια σοβαρή διαφορά βαθμών, αλλά έχασαν το πρωτάθλημα.

Ενώ μιλούσαμε, με ρώτησε τη συμβουλή μου. Ο Φατίχ Τερίμ ήρθε στο μυαλό μου επειδή είναι ένας νικητής. Ο πρόεδρος έμεινε έκπληκτος στην αρχή. Μου είπε "μπορείς να πείσεις τον Τερίμ να έρθει;". Του απάντησα, "το πρότζεκτ σου είναι καλό. Στον Φατίχ αρέσουν οι δύσκολες δουλειές".

Συνέβη όταν όλες οι πλευρές ήταν θετικές. Δημιουργήθηκε μια χημεία. Για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού τρία λεπτά σύζητησης με τον Φατίχ Τερίμ ήταν αρκετά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΦΑΤΙΧ ΤΕΡΙΜ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ