ΤΟΥΡΚΙΑ

Ατζούν: "Ανίκανοι οι διαιτητές στην Τουρκία, ο ρέφερι του Τράμπζονσπορ - Φενέρ θα πρέπει να σταματήσει αμέσως"

Ο Ατσούν Ιλικαλί που θέλει τη Χαλ
Ο Ατσούν Ιλικαλί που θέλει τη Χαλ PHOTO CREDITS: PRINT SCREEN

Ο Ατζούν Ιλικαλί σχολίασε τα όσα συνέβησαν στο Τράμπζονσπορ με τη Φενέρμπαχτσε και επανέλαβε ότι η διαιτησία στην Τουρκία έχει τελειώσει.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της Χαλ, Ατζούν Ιλικαλί έκανε ακόμη μία παρέμβαση αναφορικά με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα στην Τουρκία, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για όσα συμβαίνουν στην κορυφαία κατηγορία της χώρας.

Μιλώντας σε εκπομπή στο YouTube τόνισε πως το παιχνίδι της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρμπαχτσε δεν θα ολοκληρώνονταν σε καμία χώρα του κόσμου υπό αυτές τις συνθήκες, ενώ για ακόμη μία φορά υπογράμμισε πως η διαιτησία στην Τουρκία έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Την περασμένη εβδομάδα είπα πως η διαιτησία στην Τουρκία έχει τελειώσει. Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο. Δεν θα υπήρχε καμία πιθανότητα να συνεχιστεί ένας τέτοιος αγώνας, πουθενά στον κόσμο. Το ότι αυτό το παιχνίδι συνεχίστηκε είναι ντροπή. Έγινε μακελειό, τα αντικείμενα έπεφταν βροχή στον τερματοφύλακα. Μπορεί κάποιος που κινδυνεύει η ζωή του να παίξει ποδόσφαιρο", είπε αρχικά ο Ατζούν και πρόσθεσε αναφορικά με τον διαιτητή Μελέρ, που βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο μετά τον αγώνα της Ανκαραγκουτσού κόντρα στη Ρίζεσπορ, όταν είχε γρονθοκοπηθεί από τον πρόεδρο των γηπεδούχων:

"Ο Μελέρ θα πρέπει να σταματήσει αμέσως τη διαιτησία. Υπάρχει μια εξαιρετικά ανίκανη ομάδα διαιτητών στην Τουρκία. Η Φενέρ είναι το θύμα όλου αυτού του σκηνικού".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ