ΒΕΡΟΙΑ

Ατρόμητος-Βέροια 1-0

Ατρόμητος-Βέροια 1-0
Atro

Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο όπου με γκολ του Λουτσιάνο στο 72' κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη μαχητική Βέροια

Ο Λουτσιάνο ήταν εκείνος που κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα της Βέροιας στο 72 λεπτό με δυνατό συρτό σουτ από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής των φιλοξενούμενων και να γράψει το τελικό 1-0 δίνοντας μία πολλή σημαντική νίκη για την ομάδα του Περιστερίου την οποία και αγνοούσε εδώ και τέσσερις αγωνιστικές.
Με τη νίκη του ο Ατρόμητος έφτασε τους 21 βαθμούς και διατηρεί τις ελπίδες του για έξοδο στην Ευρώπη, ένω η Βέροια μετά και την ήττα της βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού με 11 βαθμούς.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Διαιτητής: Γκαϊτατζής (Δράμας)

Κόκκινες: Κλίνε (δεύτερη κίτρινη)

Κίτρινες: Τρέχο, Μαρίνος - Κλίνε, Τσιμπλίδης

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γκιγιέρμο Όγιος): Μιχαηλίδης, Μαρίνος, Κάστρο (65΄ Σάντσεθ), Ανατολάκης, Ρόβας, Τρέχο, Λουτσιάνο, Κορακάκης, Κατεμής (46΄ Μερίνο), Σίριο (75΄ Γεωργίου), Κουτσοσπύρος

ΒΕΡΟΙΑ (Γιάννης Ματζουράκης): Τέρολ, Πετκάκης, Κόλτζος, Αλεξίου, Σαμαράς, Στεφανίδης (81΄ Ερέρα), Ντε Λάνγκε, Τσιμπλίδης (76΄ Ζίλβαν), Μπικόφσκι (81’ Γκουανταλούπε), Κριβόκαπιτς, Κλίνε.
Με μια ματιά
Ο Γκιγιέρμο Όγιος παρέταξε την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο με σχήμα 4-5-1 με την ελπίδα ο Ατρόμητος να μπορέσει να διασπάσει τη συμπαγή άμυνα της ομάδας της Βέροιας και να καταφέρει να επιστρέψει στις νίκες ώστε να πλασαριστεί ξανά σε υψηλότερη θέση στη βαθμολογία.

Η Βέροια από την πλευρά της παρατάχθηκε με σχήμα 4-2-3-1 στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου, με το Γιάννη Μαντζουράκη να θέλει να διατηρήσει το αήττητο των δύο τελευταίων αγωνιστικών (μία ισοπαλία και μία νίκη) για τη "Βασίλισσα του Βορρά", το οποίο και διατηρούσε από την ημέρα όπου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν παρουσίασαν καλό θέαμα, με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και πολλά λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Παρόλα αυτά την πρωτοβουλία των κινήσεων την είχε ο Ατρόμητος, ο οποίος έψαχνε τον τρόπο να διασπάσει τη διπλή ζώνη άμυνας της ομάδας του Γιάννη Μαντζουράκη. Η πρώτη σημαντική ευκαιρία ήρθε για τον Ατρόμητο στο 32'. Αρχικά ο Ρόβας επιχείρησε το δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Τέρολ με τον τερματοφύλακα της Βέροιας να απομακρύνει αλλά η μπάλα στην επαναφορά της στρώθηκε στον Κουτσοσπύρο που δοκίμασε να νικήσει το Τέρολ χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν όμως στο 33' του αγώνα καθώς ο Κλίνε αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Γκαϊτατζή αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες.

Και ο Ατρόμητος δεν άργησε να δημιουργήσει φάση μπροστά από τα καρέ του Τέρολ. Ο Πετκάκης έκανε τη σέντρα και ο Λουτσιάνο από το ύψος του πέναλτι πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Βέροιας.

Η Βέροια στη συνέχεια οπισθοχώρησε με σκοπό να διατηρήσει το μηδέν μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 44' ο σπεσιαλίστας των στημένων, Λουτσιάνο, στην τελευταία σημαντική φάση του πρώτου 45λεπτου, εκτέλεσε φάουλ αναγκάζοντας τον Τέρολ σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Η εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου δεν είχε διαφορά από εκείνη του πρώτου ημιχρόνου με τον Ατρόμητο να υπερέχει αλλά οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του να χαρακτηρίζονται ως ημιτελείς. Η πρώτη ευκαιρία όμως δημιούργηθηκε από τη Βέροια με τον Μπικόφσκι να πιάνει την κεφαλιά αλλά τον Κορακάκη να σώζει την ομάδα του απομακρύνοντας την μπάλα πάνω στη γραμμή της εστίας του Μιχαηλίδη.

Η έμπνευση όμως του Όγιος να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Μερίνο φαίνεται ότι ήταν επιτυχής καθώς από ενέργεια του Περουβιανού προήλθε το γκολ του Ατρομήτου.

Συγκεκριμένα στο 72' ο Μερίνο από τα δεξιά της περιοχής του Τέρολ δοκίμασε το σουτ, το οποίο όμως ο τερματοφύλακας της Βέροιας απέκρουσε ασταθώς με τη μπάλα να καταλήγει στα πόδια του Λουτσιάνο κι εκείνος με δυνατό αριστερό σουτ να πετυχαίνει το 1-0.

Μέχρι το τέλος του αγώνα ο Ατρόμητος διατήρησε την υπεροχή του και τελικά κατάφερε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2007.
Συνέντευξη Τύπου
Όλα τα λεφτά...
Ο Ρομπέρτο Μερίνο...
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Τις άδειες εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου του Περιστερίου...
To Live του αγώνα...
Στοιχεία Αγώνα
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου
Διαιτητής: Γκαϊτατζής (Δράμας), Βοηθοί: Ζαχαρόπουλος, Τρύφων
Η 11άδα των γηπεδούχων Ατρόμητος
(Γ. Όγιος): Μιχαηλίδης, Μαρίνος, Κάστρο, Ανατολάκης, Ρόβας, Τρέχο, Λουτσιάνο, Κορακάκης, Κατεμής, Σίριο, Κουτσοσπύρος
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Βέροια
(Γ. Μαντζουράκης): Τέρολ, Πετκάκης, Κόλτζος, Αλεξίου, Σαμαράς, Στεφανίδης, Ντε Λάνγκε, Τσιμπλίδης, Μπικόφσκι, Κριβόκαπιτς, Κλίνε
1' Έναρξη αγώνα
8' Σχόλιο
Καμία αξιόλογη προσπάθεια από τις δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης
17' Σχόλιο
Πολλά τα λάθη και από τις δύο ομάδες στο χώρο της μεσαίας γραμμής
27' Κίτρινη κάρτα Βέροια Κλίνε
32' Ευκαιρία Ατρόμητος
Ο Ρόβας επιχειρεί το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά ο Τέρολ απομάκρυνε, η μπάλα όμως έφτασε στον Κουτσοσπύρο αλλά και πάλι ο Τέρολ δήλωσε "παρών"
33' Κόκκινη κάρτα Βέροια Κλίνε
Ο Κλίνε αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από το Γκαϊτατζή
36' Κεφαλιά Ατρόμητος Λουτσιάνο
Ο Πετκάκης δοκίμασε τη σέντρα με το Λουτσιάνονα πιάνει την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Τέρολ
44' Φάουλ Ατρόμητος Λουτσιάνο
Ο σπεσιαλίστας των στημένων Λουτσιάνο εκτέλεσε το φάουλ αναγκάζοντας τον Τέρολ σε εντυπωσιακή απόκρουση
45' Έναρξη καθυστερήσεων 2 Λεπτά
45' Κίτρινη κάρτα Βέροια Τσιμπλίδης
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ο Μερίνο στη θέση του Κατεμή
49' Κεφαλιά Βέροια Μπικόφσκι
Κεφαλιά του Μπικόφσκι στο δεύτερο δοκάρι απομακρύνουν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί του Ατρόμητου
56' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Τρέχο
61' Σχόλιο
Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου δεν παρουσιάζει διαφορές από εκείνη του πρώτου με τον Ατρόμητο να έχει την κατοχή αλλά οι προσπάθειές των παικτών να είναι ημιτελής
65' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ο Σάντσεθ στη θέση του Κάστρο
72' Γκολ Ατρόμητος Λουτσιάνο
Ο Μερίνο δοκίμασε το σουτ από τα δεξιά της περιοχής του Τέρολ με τον τερματοφύλακα της Βέροιας να απομακρύνει σωστά από την αντίθετη πλευρά αλλά για κακή του τύχη στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Λουτσιάνο ο οποίος με αριστερο βολέ νίκησε τον Τέρολ
76' Αλλαγή παίκτη Βέροια
Ο Ζιλβάν στη θέση του Τσιμπλίδη
81' Αλλαγή παίκτη Βέροια
Ο Ερέρα στη θέση του Στεφανίδη
81' Αλλαγή παίκτη Βέροια
Ο Γκουανταλούπε στη θέση του Μπικόφσκι
90' Έναρξη καθυστερήσεων 4 Λεπτά
90' Λήξη αγώνα































TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ