ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Προτεραιότητα η παραμονή του Κόλμαν στον πάγκο

Ο Κρις Κόλμαν στην αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Ατρόμητο
Ο Κρις Κόλμαν στην αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Ατρόμητο INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος είναι η ομάδα που σώθηκε και μαθηματικά μετά το βαθμό που απέσπασε κόντρα στον ΟΦΗ στην 4η αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten και προτεραιότητα του συλλόγου είναι πλέον η παραμονή του Κρις Κόλμαν στον πάγκο.

Ο Ατρόμητος σώθηκε και μαθηματικά μετά την ισοπαλία κόντρα στον ΟΦΗ (1-1) και σε συνδυασμό με την ήττα της Λαμίας από τον Ιωνικό με την ολοκλήρωση της τέταρτης αγωνιστικής των playouts.

Πλέον προτεραιότητα της ομάδας του Περιστερίου είναι η παραμονή του Κρις Κόλμαν, ο οποίος πέτυχε τους στόχους που του είχαν τεθεί.

Η διοίκηση έχει αναγνωρίσει απόλυτα τη συνεισφορά του στην αλλαγή της εικόνας της ομάδας, τόσο σε τακτικό επίπεδο, όσο και σε εσωτερικά ζητήματα και ως εκ τούτου στόχος του συλλόγου είναι να συνεχίσουν στην τεχνική ηγεσία με τον Ουαλό προπονητή.

Μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών καθημερινή επαφή για όλα τα ζητήματα της ομάδας, η συνεργασία σε όλα τα επίπεδα ήταν άψογη και γενικότερα έχει παρατηρηθεί μια πολύ καλή χημεία, που οδηγεί τον Ατρόμητο σε αυτή την κατεύθυνση.

Ήδη έχουν υπάρξει πρώτες επαφές με την πλευρά του προπονητή και δεν αποκλείεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ο μάνατζέρ του να είναι στην Αθήνα ώστε να συζητηθεί από κοντά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ