STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - ΟΦΗ 1-1: Ικανοποιημένοι και οι δύο παρά την ισοπαλία στο Περιστέρι

Οι Χαρίσης - Λάμπρου μονομαχούν στη διάρκεια του αγώνα Ατρόμητος - ΟΦΗ | 17 Απριλίου 2022
Οι Χαρίσης - Λάμπρου μονομαχούν στη διάρκεια του αγώνα Ατρόμητος - ΟΦΗ | 17 Απριλίου 2022 EUROKINISSI

Το ματς στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ έληξε ισόπαλο 1-1 με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό που τους φέρνει ποιο κοντά στο στόχο που έχει θέσει η κάθε ομάδα στα playouts.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ στο Περιστέρι με τις δύο ομάδες να είναι ικανοποιημένες καθώς πρόσθεσαν έναν βαθμό στο σακούλι τους που τους έφερε ποιο κοντά στο στόχο που έχει θέσει η κάθε ομάδα. Οι γηπεδούχοι για να εξασφαλίσουν την απευθείας παραμονή, βρίσκονται πλέον στο +10 από τη Λαμία που αντιμετωπίζει τον Ιωνικό και οι φιλοξενούμενοι για να είναι αυτοί που θα τερματίσουν έβδομοι.

Ο Ατρόμητος ήταν ομάδα που πέτυχε πρώτη γκολ και πήρε προβάδισμα την ώρα που ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ισοφάρισε και θα μπορούσε να βρει ένα δεύτερο γκολ αλλά βρήκε μπροστά του τον Γιαννιώτη που έκανε κάποιες εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές τελικές προσπάθειες, 10 οι γηπεδούχοι, 12 οι φιλοξενούμενοι με τον ΟΦΗ να είναι αυτός που είχε τις κλασικότερες εξ αυτών και μάλιστα συνολικά 1,55xgoals.

Ο Κλωναρίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Επασί

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ κόντρα στον ΟΦΗ στο 10' της αναμέτρησης με τον Κλωναρίδη να εκμεταλλεύεται ένα λάθος του Επασί και να σκοράρει με γυριστό σουτ. Σε σέντρα από τα αριστερά ο Κουλούρης έκανε το γύρισμα, με τον Επασί να προσπαθεί να διώξει τη μπάλα, δεν το κατάφερε και την έστειλε προς τον Κλωναρίδη που έκανε το γυριστό και πέτυχε το δεύτερο φετινό του τέρμα. Ο ΟΦΗ προσπάθησε να ισοφάρισει αλλά το σουτ του Φελίπε ήταν εύκολη υπόθεση για τον Γιαννιώτη στο 19' της αναμέτρησης.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Κλωναρίδης βρέθηκε και πάλι σε θέση βολής, αυτή τη φορά στα αριστερά της περιοχής, έκανε το πλασέ με τη μπάλα να φεύγει αρκετά έξω από την εστία του Επασί. Ενώ τρία λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση των φιλοξενούμενων με το σουτ του Λάμπρου που έφυγε εκτός εστίας.

Στο 39' του αγώνα ο ΟΦΗ προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή με τον Τοράλ να αφήνει τη θέση του στον Μπουζούκη χωρίς να αλλάζει κάτι στον σχηματισμό των Κρητικών.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στο 1-1 στο 41' όταν ο Νέιρα έκανε μια ωραία ενέργεια, έδωσε δεξιά του στον Μαρινάκη, που γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι, εκεί ο Φελίπε έκανε την πάσα στον Αργεντινό μέσο που σούταρε όμως αρκετά άστοχα.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Γρήγορη ισοφάριση από τον ΟΦΗ

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο ΟΦΗ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια μετά από μια αρκετά όμορφη επίθεση από τα αριστερά. Οι Λάμπρου - Μπαλογιάννης άλλαξαν τη μπάλα με τον αριστερό μπακ των Κρητικών να μπαίνει στην περιοχή να κάνει την παράλληλη μπαλιά και τον Φελίπε από κοντά να πλασάρει για το 1-1.

Παρά το 1-1 η ομάδα του Κόουλμαν προσπάθησε να πάρει ξανά τα ηνία στην αναμέτρηση. Στο 63' ο Κουλούρης έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός περιοχής από τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά ο Επασί αυτή τη φορά μπλόκαρε σωτήρια και κράτησε το 1-1.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Δύο καλές στιγμές με τον Φελίπε

Ο ΟΦΗ προσπαθούσε να απειλήσει με σουτ από μακριά αλλά κανένα εξ αυτών δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Γιαννιώτη. Παρά μόνο δύο εκτελέσεις φάουλ από τον Φελίπε, η πρώτη στο 79' και η δεύτερη στο 86' με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να είναι εκεί και να μπλοκάρει τη μπάλα.

Το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς επιπλέον φάσεις για τις δύο ομάδες και με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης στο Περιστέρι.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα σημαντικά γεγονότα

Η βαθμολογία των playouts

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ