STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία - Ιωνικός 0-1: Με διπλό έβαλε τέλος στις ελπίδες των γηπεδούχων για απευθείας παραμονή

Ο Μανούσος μάχεται για την μπάλα στο Λαμία - Ιωνικός στα playouts της Super League Interwetten.
Ο Μανούσος μάχεται για την μπάλα στο Λαμία - Ιωνικός ΙΝΤΙΜΕ

Ο Ιωνικός πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στη Λαμία χάρη στο γκολ του Μάντζη στο 31' για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten. Πλέον, οι Φθιώτες δεν έχουν καμία ελπίδα για απευθείας παραμονή.

Ο Ιωνικός πήρε το διπλό απέναντι στη Λαμία για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten. Oι Νικαιώτες επικράτησαν 1-0 και έβαλαν τέλος στις ελπίδες της ομάδας Φθιώτιδας για απευθείας παραμονή.

Η Λαμία είναι στην 13η θέση με 21 πόντους στο +1 από τον ουραγό Απόλλωνα και οι δύο τους θα μονομαχήσουν για να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό. Αυτό σημαίνει πως και μαθηματικά σώθηκαν Ατρόμητος, αλλά και ο Ιωνικός.

Ο Μάντζης έβαλε μπροστά τους Νικαιώτες

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δυνατές μονομαχίες και τη Λαμία να έχει μπει με στόχο να κρατήσει την κατοχή και να γίνει απειλητική. Μεγάλη ευκαιρία, ωστόσο δεν υπήρχε. Οι Φθιώτες είχαν αδυναμία στην τελική ενέργεια, ενώ οι Νικαιώτες έψαχναν την στιγμή τους στην κόντρα.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Στο 31ο λεπτό ο Ιωνικός ευτύχησε να μπει μπροστά στο σκορ. Ο Λένις έγινε αποδέκτης της μπάλας από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα στα όρια της περιοχής, ο Μάντζης πήρε την κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής και σκόραρε.

Οι φιλοξενούμενοι έως και το φινάλε του πρώτου μέρους εξακολουθούσαν να βρίσκουν κενούς χώρους. Στο 35' ο Άοσμαν σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε πάνω στον Τζανετόπουλο, άλλαξε πορεία και έφυγε κόρνερ. Στο 39' την τύχη τους δοκίμασαν επίσης Ντάλσιο (39') και Λένις (45+1').

Με ρυθμό, αλλά χωρίς γκολ το β' μέρος

Η Λαμία, η οποία "καιγόταν" μπήκε πιο δυνατά στο β' μέρος. Στο 48' ο Λούκας σούταρε με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Αργότερα, μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μπεχαράνο έβαλε το πόδι σε κίνησή του στο δεύτερο δοκάρι, αλλά αστόχησε για λίγο. Στο 56ο λεπτό η Λαμία απείλησε ξανά, με σουτ του Τζανδάρη που πέρασε για λίγο άουτ.

Ο Ιωνικός από την πλευρά του θέλησε να ανεβάσει ρυθμό. Στο 62' ο Κιάκος μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ, ο Σαράνοβ απέκρουσε με το πόδι. Ο κίπερ της Λαμίας ήταν σωτήριος και στο 66' όταν απέκρουσε την κεφαλιά του Λένις, με την μπάλα να φεύγει μακριά και με τη βοήθεια του δοκαριού.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ξανά ρυθμό, όσο το παιχνίδι όδευε προς τη λήξη του, χωρίς βέβαια να έχει τη μεγάλη ευκαιρία. Ο Ιωνικός ήταν εκείνος μάλιστα που είχε την καλή στιγμή. Ο Τουράμ άφησε την μπάλα στον Άοσμαν, βρέθηκε απέναντι από τον Σαράνοβ στα δεξιά της περιοχής, όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Η Λαμία έως το φινάλε προσπάθησε να αρπάξει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έτσι, το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα με τον Ιωνικό να "καταδικάζει" τους Φθιώτες.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα σημαντικά γεγονότα

Η βαθμολογία των playouts

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΜΙΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ