STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Λεβαδειακός 1-0: Νίκησε από αέρος με Ροτάριου και παρέμεινε στο κατόπι της εξάδας

Ο Ροτάριου πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε
Ο Ροτάριου πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε INTIME

Ο Ατρόμητος ξεπέρασε το εμπόδιο του Λεβαδειακού στο Περιστέρι, στο ντεμπούτο του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο των Βοιωτών, καθώς επικράτησε 1-0 και παραμένει στη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για την εξάδα. Ο Ροτάριου ήταν ο χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Κρις Κόουλμαν με την ωραία κεφαλιά που σημείωσε στο 33ο λεπτό. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι λόγω της αποβολής του Βήχου.

Ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες στη Stoiximan Super League 1-0, καθώς επικράτησε του Λεβαδειακού, στο ντεμπούτο του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο της ομάδας, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

Ατρόμητος - Λεβαδειακός 1-0: Νίκησε από αέρος με Ροτάριου και παρέμεινε στο κατόπι της εξάδας
SPORT24

Ο χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Περιστερίου ήταν ο Ροτάριου στο 33ο λεπτό, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ωραία κεφαλιά, έπειτα από σέντρα υπέροχη σέντρα του Γκονζάλες.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, δημιουργώντας καλές ευκαιρίες ειδικά στο τελευταίο κομμάτι του ματς, με τον Γκροφ να κάνει μια θετική εμφάνιση. Οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν άρδην στο 58ο λεπτό, όταν ο Βήχος (που πέρασε αλλαγή στο ημίχρονο) αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Ατρόμητος με τους τρεις βαθμούς που πήρε σε αυτό το ματς ανέβηκε στους 28 και παρέμεινε κοντά στην εξάδα, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο, ενώ ο Ατρόμητος παρέμεινε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας 13 βαθμούς.

Το ματς

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, δίχως όμως να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός στα πρώτα λεπτά από τον Λεβαδειακό.

Η πρώτη καλή στιγμή των Περιστεριωτών ήταν στο ενδέκατο λεπτό. Ο Έρλινγκμαρκ με ωραία ψιλοκρεμαστή μπαλιά βρήκε τον Ρομπάιγ μέσα στην περιοχή, ο οποίος έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 22' απείλησε ξανά ο Γάλλος. Σε φάση διαρκείας στα καρέ του Λεβαδειακού και έπειτα από γύρισμα του Ροτάριου έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία, αλλά ο Γκροφ μπλόκαρε την μπάλα.

Τέσσερα λεπτά πριν από το τέρμα του Ροτάριου, ο Ατρόμητος απείλησε ξανά. Γκονζάλεζ και Κεσχρίντρα αναπτύχθηκαν ωραία από τα δεξιά, ο Τυνήσιος μπακ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Τσάπρας του έβαλε το στοπ με ωραία επέμβαση.

Μετά το γκολ ο Λεβαδειακός ανέβασε στροφές και προσπάθησε να ισοφαρίσει, ωστόσο είχε δύο τελικές στις καθυστερήσεις με το σουτ του Παζ μέσα από την περιοχή να περνάει άουτ, ενώ το ωραίο σουτ του Παναγιώτου είχε απάντηση από τον Παναγιώτου.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος μπήκε ελαφρώς πιο δυνατά και απείλησε πρώτος με την προβολή του Κιάρτανσον στο 51' να περνάει άουτ.

Στο 58ο λεπτό άλλαξαν οι ισορροπίες του αγώνα, καθώς ο Βήχος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και άφησε τον Λεβαδειακό με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι Περιστεριώτες ανέβασαν στροφές και είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα γκολ, με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Αγκιμπού Καμαρά.

Στο 60ο λεπτό ο Καμαρά εξαπέλυσε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, ωστόσο ο Γκροφ ήταν εκεί και τον σταμάτησε. Επτά λεπτά μετά ήταν η σειρά του Στρούγγη να απειλήσει. Ο στόπερ των Περιστεριωτών έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά.

Στο 77' ο Ούγγρος κίπερ των Βοιωτών έκανε μια ωραία επέμβαση. Ο Κιάρτανσον έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Καμαρά έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η ενστικτώδης επέμβαση του Γκροφ του στέρησε το γκολ.

Έξι λεπτά μετά ο νεαρός μεσοεπιθετικός είχε δοκάρι στο 83ο λεπτό, όταν ελίχθηκε ωραία στην περιοχή και έκανε ένα ωραίο σουτ. Ο Κιάρτανσον πήρε το ριμπάουντ και παρότι η εστία ήταν κενή, έστειλε την μπάλα πάνω στον εξουδετερωμένο Γκροφ, ο οποίος ήταν στη γωνία της εστίας.

Στο φινάλε ο Ατρόμητος προσπάθησε να "κλέψει" τον βαθμό σε δύο περιπτώσεις. Ο Λιάγκας στο 86' με σκαστή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ντεντάκη ανάγκασε τον Γιαννιώτη να επέμβει, ενώ στο 90+7' το ωραίο μακρινό σουτ του Σακό είχε την ίδια κατάληξη.

Ατρόμητος - Λεβαδειακός 1-0: Νίκησε από αέρος με Ροτάριου και παρέμεινε στο κατόπι της εξάδας
SPORT24

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Αθανασίου, Κεσχρίντα, Χατζησαΐας, Στρουγγής, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ ( 76' λ. τρ. Οικονομίδης), Καμαρά, Ροτάριου, Ρομπάιγ (61' Τζοβάρας), Τζαβίδας (50' λ. τρ. Κιάρτανσον).

Λεβαδειακός: Γκροφ, Ντεντάκης, Παζ, Τσάπρας, Παναγιώτου (46' Βήχος), Μεχία (46' Σκβάρκα, 61' Λιάγκας), Νταμπό, Βρακάς (80' Σακό), Γιαννιώτας (72' Σαχπεκίδης), Νίκας, Γερεμέγεφ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ